- Член од
- 25 август 2016
- Мислења
- 438
- Поени од реакции
- 318
НеPo 9k, cela kolicina sto ja imas??
Наследства, судски спорови и слично.Ако може некој да ми кажи каков е овој нетрговски трансфер на акции. Мислев обично и со блок трансакции сите си врват. Не знаев дека и вака можи вон берза купување.
jas imav frka so spaz i ilirika pred nekolku godini. prijaviv vo khv i od tamu mi rekoa, znaele za spaz i monitoring pravele odamna,ama ni edno soopstenie ,kazna, zabrana za prodazba i sl nemam videno. Togas mi stana jasno deka nema pilot vo avionot i iscistiv se sto imav.Реално, моментално СПАЗ заслужува многу повеќе форумско влијание од ПКБ. Мнозински сопственици продаваат пакет по трипати пониска цена од берзанската. Стварно би морал некој малцински сопственик да напише пријави до Берза, КХВ, финансова полиција, обвинителство за да си ги заработат парите што ги земаат!
Епа затоа јас и го разбуричкувам мочуриштето да види рајава дека тие што се претставуваат како големи директори, функционери, инвеститори и менаџери се само најобичен дилетантски медиокритет што преку мито, партија или роднински врски се нашол на такви одговорни општествени позиции, а тоа не го заслужува ни по способности ниту по резултати.jas imav frka so spaz i ilirika pred nekolku godini. prijaviv vo khv i od tamu mi rekoa, znaele za spaz i monitoring pravele odamna,ama ni edno soopstenie ,kazna, zabrana za prodazba i sl nemam videno. Togas mi stana jasno deka nema pilot vo avionot i iscistiv se sto imav.
Sepak mislam deka ako dobijat pismeno baranje nekoe, ke mora da odgovorat i obrazlozat zosto se dozvoluva takva prodazba na kontrolen paket po taa cena.
Колку што се сеќавам лани Илирика имаа 2 недели или повеќе забрана за работа на цела брокерска куќа, баш поради ваквите работи со SPAZ. Исто имаше некоја јавна опомена и за ТТК.jas imav frka so spaz i ilirika pred nekolku godini. prijaviv vo khv i od tamu mi rekoa, znaele za spaz i monitoring pravele odamna,ama ni edno soopstenie ,kazna, zabrana za prodazba i sl nemam videno. Togas mi stana jasno deka nema pilot vo avionot i iscistiv se sto imav.
Sepak mislam deka ako dobijat pismeno baranje nekoe, ke mora da odgovorat i obrazlozat zosto se dozvoluva takva prodazba na kontrolen paket po taa cena.
Ако чекаме од Апасиев далеку ќе стигнеме.Епа затоа јас и го разбуричкувам мочуриштето да види рајава дека тие што се претставуваат како големи директори, функционери, инвеститори и менаџери се само најобичен дилетантски медиокритет што преку мито, партија или роднински врски се нашол на такви одговорни општествени позиции, а тоа не го заслужува ни по способности ниту по резултати.
За да се промени ова, Македончето мора да се охрабри и да почне да бара отчетност и смени. Револтот меѓу народот е огромен, а лесно ќе се канализира во сериозно движење преку луѓе како Апасиев што ги разобличуваат на политичко ниво оние што јас сакам да ги разобличам на финансиско
Ај тогаш ќе чекаме од Аљи, Жмиц и Бани, за уште подалеку да стигнеме.Ако чекаме од Апасиев далеку ќе стигнеме.
Автоматски споено мислење:
Многу левичарски сте настроени како за сопственици на акции.Ај тогаш ќе чекаме од Аљи, Жмиц и Бани, за уште подалеку да стигнеме.
Nego dali eurostandard ke rikne ili cicko hari ke si ja kupi za privezok
Da ne izgorat lugeto se plasham ?????