miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
Ne mi se smeni mene procitav ja sum polozitelno 2019 juni rano eCestitki sepak raboti administracijata ke ima promeni vo statusite... Denes ti se smeni?
Ne mi se smeni mene procitav ja sum polozitelno 2019 juni rano eCestitki sepak raboti administracijata ke ima promeni vo statusite... Denes ti se smeni?
Одма нека носи документи во правосудие што поскоро. Јас однесов документи откако веќе 2ипол месеца бев на финална и сега сум на положително од крајот на Јануари (прочитав на форумот чим сум на положително ми ги зеле документите во предвид, во спротивно би ме одбиле). Живи били па видели Инаку на финална бев околу 6 месеца. ПоздравTrebalo do sega da ja odnesis potvrdata od zdruzenie i izvodite vo ministerstvoto za pravosudie,ima golemi sansi da te odbiet sega. Nosi gi brzo nikogas ne se znae,mozebi i ne ke e docna.
Одлично, значи повеќе од пола февруари е исчистено.интервјуто беше на 18.02.2019 г. статусот е променет на 10.08.2020
Iako su aplikacije iz januara obradjivali cijeli maj i jun, a iz februara ce ocito juli i cijeli avgust, svidja mi se optimizam.Одлично, значи повеќе од пола февруари е исчистено.
Се надевам март ќе поминат у септември, април у октомври и така натака сепак не е толку лошо.
Знам пријателе али тоа е.Iako su aplikacije iz januara obradjivali cijeli maj i jun, a iz februara ce ocito juli i cijeli avgust, svidja mi se optimizam.
Pa so molba se dostavuvaat dopolnitelni dokumenti izgleda toj po posta bez da napisi molba gi pratil.Drugari samo da vi spodelam info sto sega slucajno go cuv vo kancelarijata na mojot posrednik... Stanuvase slucaj za covek koj e na dopolnitelna od lani od april mesec, i pisale mail vo ministerstvoto zosto dok uste ne se razgledani i stoi dopolnitelno, i dobile odgovor deka treba da pisat posebna molba i da ja dostavat na salter za da bidat dokumentite razgledani i vneseni vo predmetot, sto u prevod znaci da se izvadat od nekoja fioka kade se zatureni....
како и да е е добра вест ,се надевам..можам да ги испратам следната недела, тоа значи една недела после статусот е променет на финалeн Bи благодарам многу, ви посакувам среќа момци!Одма нека носи документи во правосудие што поскоро. Јас однесов документи откако веќе 2ипол месеца бев на финална и сега сум на положително од крајот на Јануари (прочитав на форумот чим сум на положително ми ги зеле документите во предвид, во спротивно би ме одбиле). Живи били па видели Инаку на финална бев околу 6 месеца. Поздрав
како да се напише molba? сам со рака, или има некој урнек?Pa so molba se dostavuvaat dopolnitelni dokumenti izgleda toj po posta bez da napisi molba gi pratil.
Znam brat, ama izmislile se sea nekoja druga finta... Jas koga nosiv dopolnitelni dok deckite mi spremaa molba, ama sega ima imalo nekoj nov standarden format na molba... Nz taka slusnav taka kazuvam..Pa so molba se dostavuvaat dopolnitelni dokumenti izgleda toj po posta bez da napisi molba gi pratil.
Ова звучи нелогично но ако е така посредниците нека се активираат малце и нека испратат молби за сите што се на дополнителна, па нека ги разгледуваат и внесуваат по ред...нека се реши ова а не вака во неизвесностDrugari samo da vi spodelam info sto sega slucajno go cuv vo kancelarijata na mojot posrednik... Stanuvase slucaj za covek koj e na dopolnitelna od lani od april mesec, i pisale mail vo ministerstvoto zosto dok uste ne se razgledani i stoi dopolnitelno, i dobile odgovor deka treba da pisat posebna molba i da ja dostavat na salter za da bidat dokumentite razgledani i vneseni vo predmetot, sto u prevod znaci da se izvadat od nekoja fioka kade se zatureni....