I jas bi sakal da znampale dali imas informacii dali rabotat vo bugarija ?
Јас сум 02,19 итервју па уште сум на задолжителнаПа според пресметката од 16 месеци за од интервју од "задолжителна" до "финална" требаше мене да ми се смени статусот околу септември - октомври.
Иначе интервју имав мај 2019та. Али ко што гледам уште го немаат исчистено февруари ... Така да ќе ме фати ноември - декември ко што тргнало.
Преку што си?Јас сум 02,19 итервју па уште сум на задолжителна
Daj bozeeeJos Malo mesec do DVA ....do ukaza moje mislenje...ako se do tada nesto ne promeni
Jas sum 30.10 2019 greska ima 03.10 kaj mene.. nemam uste nisto se nadevame za brzo deka ke imat izmeni
OkJas sum 30.10 2019 greska ima 03.10 kaj mene.. nemam uste nisto se nadevame za brzo deka ke imat izmeni
Velite Septemvri e iscisten a za koja godina ? Jas cekam ukazNe e , Vlatko e od 01.10 se uste nema ukaz
Sansite ti se pola pola,ako dokumentite bile stignati vo dosieto pred da go otvorat i resat tvojot predmet e dobro no ako stignale posle toa ke te odbiet,ne trebalo da cekas tolku za da gi dades dopolnitelnite dokumenti,mnogu rizikuvas.Zdravo, nov clen sum i mnogu bi mi pomognalo ako nekoj mi kaze dali dokolku statusot mi e vo faza na "finalen eksperten pregled" od pred 10tina dena i dopolnitelnite dokumenti se predadeni vo tekot na prethodnava nedela, ima shansi istite da se prifatat i razgledaat pred donesuvanje na odluka?
Fala mnogu na odgovor, za zal so celava situacija okolu koronava, posrednikot uspea prethodnava nedela da gi dostavi.. Sepak, ostanuva da si se ponadevam ushte malkuSansite ti se pola pola,ako dokumentite bile stignati vo dosieto pred da go otvorat i resat tvojot predmet e dobro no ako stignale posle toa ke te odbiet,ne trebalo da cekas tolku za da gi dades dopolnitelnite dokumenti,mnogu rizikuvas.