Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.864
Поени од реакции
21.739
Значи кога ќе видам дека пробуваат од нафрлена топка да дадат гол ... одма ми се темни и ме навраќа на едни стари мрачни времиња кога имавме по 12312312 нафрлања а ни еден контакт со топка. Овој тим на терен што е во моментов нема компас, ниту знае на каде тера.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Немој некој повеќе да го ставил Мата во иста реченица со Лингард, Переира, Џонс и компанија.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.794
Поени од реакции
10.109
Е ова е веќе дигање на цена.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Член од
28 јуни 2015
Мислења
914
Поени од реакции
576
Забележавте ли дека при кај на натпреварот Оле на клупа читаше коментари од Кајгана фан клубов?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.570
Поени од реакции
8.191

Габриел од Лил одговара на профилот кој е наведен.

Aj уште и Лингард, и да го славиме овој Марота.
Само треба да испадне дека типот е гениј и не прелажал :D За воља на вистината, Лингард и Переира ќе испаднат играчишта во Италија.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Лингард цела сезона ќе го снема. Ќе се вади со писма како имал семејни проблеми дрн дрн, ќе се протне со тоа и вака небитни голови и на крај пак ќе треба да го гледаме кај што се мота вака.

Џејмс многу ме разочарува во вториов дел од сезонава. Тотално изгубено делува и се плашам дека изданијата од првиот дел од сезоната беа само блесок како резултат на мотивација од трансферот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.794
Поени од реакции
10.109
Сега ме тегнеш за јазик да ти кажам дека одамна видов дека појма немаш, ама ај живеј :kruna:
Мата незнам зошто го браните толку ништо не направи и спор делуваше цела утакмица немам ништо лично против него ама у послаби лиги подобар ќе е.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Мата незнам зошто го браните толку ништо не направи и спор делуваше цела утакмица немам ништо лично против него ама у послаби лиги подобар ќе е.

Ништо не направи, само 2 асистенции.

Kajgana Shop

На врв Bottom