Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
DRUSTVO ZDRAVO ,VE MOLAM IMA LI NEKOJ DA MI DADE BROJ ILI NEKAKVO INFO ZA POSREDNIKOT JONE OD OHRID KOJ ZIVEE VO SKOPJE ,KASA POPARA MI NAPRAIL A GO NEMA POD DRVO I KAMEN SEKOJA INFORMACIJA BI MI BILA DOBRODOJDENA ,VI BLAGODARAM !
Ako go najdis otepaj go i to odma

Се надевам дека е веродостојна информацијава! Конечно добри вести!

Најпрвин, честитки до сите што добивте указ!
До каде стасаа со указите за нас со интервју 2018? Некој да се пофали со потпис?

Официјално и на вести кажаа дека може да се улезе у Бугарија со негативен ПЦР тест со македонски пасош

Најпрвин, честитки до сите што добивте указ!
До каде стасаа со указите за нас со интервју 2018? Некој да се пофали со потпис?

јас сум 22.08.2018 интервју а февруари 2020 ми се смени и чекам потпис од вицепрезидентот...и мене ме интересира истово.

Sent from my iPhone using Tapatalk

јас сум 22.08.2018 интервју а февруари 2020 ми се смени и чекам потпис од вицепрезидентот...и мене ме интересира истово.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ја бев 25.10.2018 на Интервју, а на 1.06.2020 ме ставија на Положително.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom