- Член од
- 6 јуни 2016
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.210
Nema pravila, ubadaj rucno svaki.. od 10 probanih jedan ce raditi.Daj nagovestaj kako naci "validne"
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Nema pravila, ubadaj rucno svaki.. od 10 probanih jedan ce raditi.Daj nagovestaj kako naci "validne"
ta lista vec ne radi zasto se sjebal server ot koristnizi.Ako može lista?
vazi, saljem i hladno pivo, samo reci kojemoze jedna ako nije kasno.. samo da ima nase ex yu i de. programe..
evo ja sam distrubuter na taj server i za 15 evra ce Dobijes taj ART kad toliko hoces imam nekoliko 100 tako da mozes da uzmes i vise ot jedanМоже да добијам листа од ART серверот? или да ми кажите кој е власник на тој сервер?
Другар да не скршив нешто за 15 евра месечно... Фала ти сепакevo ja sam distrubuter na taj server i za 15 evra ce Dobijes taj ART kad toliko hoces imam nekoliko 100 tako da mozes da uzmes i vise ot jedan
Може да добијам листа од ART серверот? или да ми кажите кој е власник на тој сервер?
a šta treba? kopija pasoša???Za art nije dovoljna samo mac adresa...
A može jedan test mac za Emu box.Dobro da išta i radi jer na raznim forumima se objavljuje listi m3u i mac adresa javno, umjesto da se pošalje u poruci kome treba... huligani sve uništiše!
a 15 € je malo puno za listu ma kakva god da je...
Slažem se, postalo je strašno šta sve objavljuju. Tako da više nije normalno dl će ubuduće ijedan server raditi valjano.Dobro da išta i radi jer na raznim forumima se objavljuje listi m3u i mac adresa javno, umjesto da se pošalje u poruci kome treba... huligani sve uništiše!
a 15 € je malo puno za listu ma kakva god da je...
15 evra je godisni abonament drugar tako da malo si pal u zabluda .Другар да не скршив нешто за 15 евра месечно... Фала ти сепак
Е то е друга приказна више15 evra je godisni abonament drugar tako da malo si pal u zabluda .
Krivo si nešto shvatio... ne bavim se ja tim prodajama i promocijama... meni ponekad dobrotvori pošalju poneku listu da ne moram plaćati 15€ mjesečno za listu ispod koje sitnim slovima piše da oni nemaju autorska prava ni za jedan kanal koji restrimaju nego tih 15 € im dođe da plate trošak servera i eto da zarade neki dinar...a šta treba? kopija pasoša???
Автоматски споено мислење:
A može jedan test mac za Emu box.
Автоматски споено мислење:
Slažem se, postalo je strašno šta sve objavljuju. Tako da više nije normalno dl će ubuduće ijedan server raditi valjano.
Nisam prorok, ne gledaj me tako Ni meni u životu nije bilo lako. Bio sam dugo na dnu Više izdržati ne mogu. Otisak mi na srcu uspavanog grada Obično i nevini ponekad nastrada Tebi ću korak po korak Ti si moj oblak! Neka te tu kraj mene, neće mi sunce zaći Dobro sam dok znam gdje ću te naći... |