Секогаш се соочувуаме барем ние машките кога треба да пријдеме и да се запознаеме со некоја девојка па бидеме одбиени или ке се запознаеме некое време и после се изгубува таа личност што сме ја запознале не враќање на социјалните мрежи и пред тоа не сме згрешиле ништо односно која е причината дали е материјалното или незз.... едноставно лично ја имам пробано многу пати али немам успеано секогаш почнуваме како пријатели додека да дознаеме кој каков карактер носи па многу пати сум сретнал исти карактер како и ја али не сум груба личност интересен ги смеам лугето али не помага во таа цел то е тоа доколку имате искуство би ми помогнално да пробам на таков начин кој би ми го предложиле ..
Генерално треба да имаш самодоверба, да глумиш дека си зафатен цело време, дека нешто ти се дешава у животот, да јадеш гомна цело време (под ова мислам да праиш филмови и да зборуваш глупости и што треба и што не треба) и да правиш се обратно од она што мислиш дека е правилно. Затоа што повеќето жени така функционираат. Што помалку делуваш заинтересиран за некоја девојка, се повеќе ќе ја привлекуваш.
Кога мислиш дека треба да и посветиш внимание, не и посветувај.
Кога мислиш дека треба да и се извиниш нешто, не и се извинувај.
Кога мислиш дека е во право, не и признавај.
Кога мислиш дека треба да и ги искажеш чувствата, не и ги искажувај.
Кога мислиш дека треба да и кажеш повеќе работи од твојот приватен живот, не и кажувај.
Никако не биди нејзин другар и не потпаѓај на разноразни манипулации. Особено на почетокот, девојката може да ти изгледа многу интересна, дека она е вистинската, дека ептен си одговарате... најчесто тоа на крај испаѓа обратно.
Ама се е џабе ако не ја привлекуваш. За жал во најголем случај жените бираат, не мажите.
Внимавај, на форумов може да се појават некои и да ти кажат дека ова не е вистина меѓутоа размисли, ако женска е на форум по аутоматизам е некоја максимум 6/10, скромна, дури и за нив овие совети некогаш функционираат, но некогаш не, ама ти 6/10 не сакаш.
Физичкиот изглед е исто така многу важен. Храни се здраво, оди во теретана, биди насмеан цело време, шири позитивна енергија.