Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се рачуна. Фати го моментот кај што водата иде удолу,,,a se rachuna fontana kako vodopad,,,![]()
Ovaa slika mi e poznata..ili gresam
Ja staviv na sliki so mobilen telefon ,ako e protiv pravilata, trgnete goOvaa slika mi e poznata..ili gresam![]()
Ne ne, mislev deka vo druga tema ja imav videno.Ja staviv na sliki so mobilen telefon ,ako e protiv pravilata, trgnete go![]()
Имав и јас од таму слика ама има еден коњ пред него( нарцис кој ако го нема на слика му пропаднал денот)Dufski vodopad vo blizina na selo Rostuse. Slika od pred 7-8 god na istrazhuvanje Makedonija.
Прегледај го приврзокот 259966
sekogash se naoga po nekoj narcis lol imav sliki od Ladore Falls vo blizina na Grange vo Cumbria ama nemozham da gi najdam a me mrzi niz arhivi da prebaruvamИмав и јас од таму слика ама има еден коњ пред него( нарцис кој ако го нема на слика му пропаднал денот)![]()
...таман си е!Ja staviv na sliki so mobilen telefon ,ako e protiv pravilata, trgnete go![]()
него утре требаше темава хахахахаха ама нема врска, дајте тоа водопадитему се брзало на @Forza Milan!!! пред да дадам дозвола на друг да отвори тема хахахахаха
,,,Frzmiln,,,ne zaebavaj dozhd si slikal,,,Па ќе заборавам или ќе немам време па ајде тоа ми текна во моментот. [emoji28]
Ај и од другата страна на водопадот. Јас сум се наопаку. [emoji3]
![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk