Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Како што гледам добар е исходов од гласањето......ама тоа е, уште од мали нозе се учат децата да имаат одбивност кон математиката....затоа и толку многу грешки во животот.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.416
Поени од реакции
4.323
Ќе им позајмите од кај вас од која Општинска Организација и да си. И така Заев ви купи да си ги мачкате газињата по комуњарските штабови дур се чепкате.
Да, бистар си ти. Или ти кажа некоја од вашите шо била у штаб кај комуњартите?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.374
А има ли шо да каже па да напише нешто?
Поубаво е вака да си реагира само.
еве вика темава била циркус, јас мислев дека нема ни да се јави, @Avenger99 дај кажи нешто да не се добива погрешен впечаток.

A

Avenger99

Гостин
еве вика темава била циркус, јас мислев дека нема ни да се јави, @Avenger99 дај кажи нешто да не се добива погрешен впечаток.
Кажи ти кога се враќаш од Острелија, да ги трошиш парите во мајка Македонија?

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
F... off dude не глуми butthurt, па му бил шокирачки постот на Дуа Липа.
Мислам, не ми глумите либерали, исто срање сме целиот балкан, читајте ги коментите во тој пост и ќе разбирате, уште пострашно е што апсолутно мнозинство тука викате дека Косово је Србија а истовремено глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Многу лесно е да се впери прст кај другата страна и да обвинувате, ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Причини за поделби и омрази има насекаде.
Дедо ми бил на албанска граница платеник пред WW2, и он имал некој другар албанец. Иначе дедо ми знаел перфект албански. Се бричел кај него, албанецов му бил бербер. Еден ден албанецов му рекол, немој да доаѓаш веќе кај мене....ме влече нешто да ти го пресечам вратот. Многу работи од тогаш се смениле, ја сум имал другар албанец, сум спиел кај него. И сега имам еден, да му се јавам дојди ме нападнаа ќе дојде ако треба да се пука со некој.
Ја и ти не сме репер за мнозинството....затоа што верувам дека не си како берберот. Вие генерално како нација сте качаци(тип на луѓе), не треба тоа да те навредува, и едини разлог зошто ве трпат на балканов е САД. Исто и ние, ама нас глупоќата и идиотизмот а на вас територијални претензии. Кучка што јаде маст јаде и стап тоа важи за вас, а за нас уште нема поговорка....нас верувам уште не студираат.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.374
никогаш не се враќам во северџанија, ви посакувам све најлошо, од срце.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Ваааау, оргинално нема што.

Зошто би се враќал во држава каде народ не реагира на 18 години терор на дуи и Ахмети ама затоа распали по Апасиев дека е небањат и не заслужува место во собрание?

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.915
Поени од реакции
40.862
Да, бистар си ти. Или ти кажа некоја од вашите шо била у штаб кај комуњартите?
Не, Заев се фалеше на ТВ дека купил Вазелин за педерчињата од ул.Павел Шатев да се мачкаат на газот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
F... off dude не глуми butthurt, па му бил шокирачки постот на Дуа Липа.
Мислам, не ми глумите либерали, исто срање сме целиот балкан, читајте ги коментите во тој пост и ќе разбирате, уште пострашно е што апсолутно мнозинство тука викате дека Косово је Србија а истовремено глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Многу лесно е да се впери прст кај другата страна и да обвинувате, ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Ај од почеток кај отоманите бевте корисни идиоти, после 500 години пак на погрешна страна со Аустро-угарите, 41 се со фашистичкиот окупатор и ден денеска величите балисти, 99 година пак сте корисни идиоти на Нато, 2001 исто така и кроз цел овој огромен временски период имате направено толкави злосторства што со збор не се опишуваат, со што и ден денеска како орда напаѓате поединци и сега се прашуваш за односот на нашите држави кон албанците...и најсмешно е што вашиот обичен народ сеуште живее како во 11 век, со радикален ислам, необразовани, жени затворени во куќа со тие крпи преку лице и место вината да ја барате во вашите политички лидери, на вас ви се криви државите према кои сте биле непријатели и уште сте.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Кај си бе лаки, дај кажи некоја трогателна приказна за тоа колку фин човек бил Буљаш Османи и како ти го сменил животот или шо и да лажеше на времето :icon_lol:

Уште ти остана да се брукаш по темиве, сопартијците твои (Waoo, k3b, avenger, let3 итн) некако слабо активни :toe:
За што бе,што им фали?Си скенираат фискални,ги уживаат благодетите што им ги донесе животот :D Секој три месеци по 1800 динари си печалат :pos:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Суштината е што однос се гради на меѓусебна доверба и почит. Живеете во држава која ја понижувате на секој чекор со веење на знамиња на туѓа држава и со децениско промовирање на територијални претензии.
Барате виртуелни права и функционирате на принцип „имам пари-имам моќ“ или „уцена и само уцена“.
Заради „нашиот“ лош однос некое дете со диплома не е влезено на работа за да рамковно се постави лик кој не го знае јазикот на земја во која живее и во која е роден.
И не, не ви е тоа заради заради величање на сопствениот идентитет, тоа е само и единствено заради изузетна ограниченост.

A

Avenger99

Гостин
Ваааау, оргинално нема што.

Зошто би се враќал во држава каде народ не реагира на 18 години терор на дуи и Ахмети ама затоа распали по Апасиев дека е небањат и не заслужува место во собрание?
Ох душичка. И ти ли акаш негде по светов за корка леб? И ти си бил еден од загрижената дијаспора за државата? Ако, ќе ти помине, не се секирај.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Ох душичка. И ти ли акаш негде по светов за корка леб? И ти си бил еден од загрижената дијаспора за државата? Ако, ќе ти помине, не се секирај.
Ете баш убаво кажа, за корка леб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom