Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.374
Не да не ве мислам тогаш.

А знаеш порано вазалите кога немало што да даваат повеќе, ги давале жените и ќерките, вие се продадовте за 3 и пол години, така да за наредни избори мислете му ја.
Али имал намера да оди до крај, не само премиер ќе барал него и жените и ќерките за доручек ќе им ги барал на северџаниве, онака за добро утро да го измасираат за полесно да се разбуди, да му се раздвижи крвта.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Али имал намера да оди до крај, не само премиер ќе барал него и жените и ќерките за доручек ќе им ги барал на северџаниве, онака за добро утро да го измасираат за полесно да се разбуди, да му се раздвижи крвта.
За ќерките не знам ама за жените...
Јас сум убеден дека познавам луѓе од оваа партија кои би ги дале и жените, а и главниот у партијата е еден од таквите, шо понатаму.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Која е потребата во "нашата земја" да постои влада и парламент,да трошиме пари за министри и пратеници ако работата на владата и сите закони во парламентот зависат од волјата на Али Ахмети и Албанците? Никако не смее да си дозволат за ова да му попуштат,со тоа би се довело под знак прашалник постоењето на државава

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.416
Поени од реакции
4.323
За ќерките не знам ама за жените...
Јас сум убеден дека познавам луѓе од оваа партија кои би ги дале и жените, а и главниот у партијата е еден од таквите, шо понатаму.
A vasiot Centralen komitet dade izim micko da pregovara so Ali I da formira mnozinstvo? Ali ke si go plati vazelinot ili micko ke mu gi prati zenite so gratis komplet oprema?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
A vasiot Centralen komitet dade izim micko da pregovara so Ali I da formira mnozinstvo? Ali ke si go plati vazelinot ili micko ke mu gi prati zenite so gratis komplet oprema?
Извини не знам тоа, срам би ми било кога би бил дел од партија за која би зборувале дека оди да пуши кај Али.
Тебе не ти е изгледа ама ок.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.343
Поени од реакции
24.018
Извини не знам тоа, срам би ми било кога би бил дел од партија за која би зборувале дека оди да пуши кај Али.
Тебе не ти е изгледа ама ок.
Zosto da mu bidi sram. Laze poteknuva od mnogu stara patrioticeska familija. Dedomu tepal bugari i gi frlal po endeci ako ne znaese slucajno ;).

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Која е потребата во "нашата земја" да постои влада и парламент,да трошиме пари за министри и пратеници ако работата на владата и сите закони во парламентот зависат од волјата на Али Ахмети и Албанците? Никако не смее да си дозволат за ова да му попуштат,со тоа би се довело под знак прашалник постоењето на државава
Мое мислење е дека ова со премиерот го прави и затоа, ако не помине ова ќе поминат други стотици работи но на крај ќе остане кај народот како ете сакаше премиер ама не му дадоа.
Автоматски споено мислење:

Zosto da mu bidi sram. Laze poteknuva od mnogu stara patrioticeska familija. Dedomu tepal bugari i gi frlal po endeci ako ne znaese slucajno ;).
Убаво ако било така. Да не бил само од оние кои тепале "Бугари" зошто од партија им кажале дека тие се тоа.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.374
штом е така, удрете вие со дудлање уште појако, голем кур не е сапун да се потроши, земете цели фамилии и наредете се таму во Речица.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.416
Поени од реакции
4.323
Kaci be vladce, nesto si mi depresiven posle izborive, nema vo tebe entuzijazam I kuraz, ama smislata za humor ti e konstanta... Ke ti pomine kako na kutre, ke dojdat pak izbori, pak nadez za salterce ili metla...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Kaci be vladce, nesto si mi depresiven posle izborive, nema vo tebe entuzijazam I kuraz, ama smislata za humor ti e konstanta... Ke ti pomine kako na kutre, ke dojdat pak izbori, pak nadez za salterce ili metla...
Кај си бе лаки, дај кажи некоја трогателна приказна за тоа колку фин човек бил Буљаш Османи и како ти го сменил животот или шо и да лажеше на времето :icon_lol:

Уште ти остана да се брукаш по темиве, сопартијците твои (Waoo, k3b, avenger, let3 итн) некако слабо активни :toe:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.519
Поени од реакции
9.374
Кај си бе лаки, дај кажи некоја трогателна приказна за тоа колку фин човек бил Буљаш Османи и како ти го сменил животот или шо и да лажеше на времето :icon_lol:

Уште ти остана да се брукаш по темиве, сопартијците твои (Waoo, k3b, avenger, let3 итн) некако слабо активни :toe:
@Avenger99 е активен, само што не пишува, а чита, прати ко некој глушец, се крие ко некоја пичкетина,

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Фактот дека му висеше пола утроба од командантите на УЧК не го менува фактот дека истите сега го праќаат по бурек на работа
Тоа е негов личен избор, како мисли така нека прави, меѓутоа сам по себе без Достоинство не значи ништо, тој се промовираше како застапник на ветераните од безбедносните сили од 2001, значи застапува воглавно луѓе кои се бореле со УЧК, останале инвалиди или изгубиле близок. Не е вообичаен Курто/Мурто лик, кокетирањето со УЧК од негова позиција е дегутантно за разлика од останатите политичари, но тоа е тоа.
Веројатноста е дека е избран токму поради се од горенаведеното, дел од приказната eno opsesvo zasite, или во превод Швaјцарија на Балканите. Може да бидат малку пореални и да настапуваат со нешто како БиХ 2.0, тешко за Швицарска :icon_lol:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.915
Поени од реакции
40.862
Ќе им позајмите од кај вас од која Општинска Организација и да си. И така Заев ви купи да си ги мачкате газињата по комуњарските штабови дур се чепкате.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
@Avenger99 е активен, само што не пишува, а чита, прати ко некој глушец, се крие ко некоја пичкетина,
А има ли шо да каже па да напише нешто?
Поубаво е вака да си реагира само.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.352
Поени од реакции
84.575
F... off dude не глуми butthurt, па му бил шокирачки постот на Дуа Липа.
Мислам, не ми глумите либерали, исто срање сме целиот балкан, читајте ги коментите во тој пост и ќе разбирате, уште пострашно е што апсолутно мнозинство тука викате дека Косово је Србија а истовремено глумите повредени од таа мапа, која патем е во спортски контекст и политички не би требало ништо да значи.
Многу лесно е да се впери прст кај другата страна и да обвинувате, ама ниту еднаш, веќе 8 години сум во форумов, ниту еднаш еден член не читав да каже нешто за односот на вашите држави кон албанците, што е пострашно уверени сте дека немале лош однос.
Причини за поделби и омрази има насекаде.
Да претпоставам, на пример, Ѓоковиќ ако стави слика на Голема Србија е скроз не во ред, но за Дуа Липа е ОК, бидејќи [insert reason]. Тоа би бил твојот став?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom