- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
imas pravo, tesko danas naci snajku, da 'oce nesto lepo da spremiJbg, kad god pomislim o Vojvodini prva asocijacija mi je ovo:
Djordje Balasevic - Al' se nekad dobro jelo - (Audio 1985) HD
© 1985 PGP RTS & ĐORĐE BALAŠEVIĆZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Pratite nas na:Zvanični sajt: https://bit...youtu.be
Hehe, u pravu si, "stuces" na kuhinju cca 10000 ojrica i onda najkomliciranije jelo koje izadje od tamo je jaje na oko!imas pravo, tesko danas naci snajku, da 'oce nesto lepo da spremi
jos da se pridrzava recenog
pa kava je to kuhinja , ja kupim par komada za te pare hahaha , to iz enterprajsa hahahaHehe, u pravu si, "stuces" na kuhinju cca 10000 ojrica i onda najkomliciranije jelo koje izadje od tamo je jaje na oko!
link ide u "kod"kako se stavi neki link u spojler pomoc
acestream://59f73e7ed3d2ae06563be4f01e7e4e8e8ceae5d3
I sve je spremno za novu dozu Poraza i plača. Krivo zamišljena sreća noćas Od mene je jača. Listam ploče kao slike stare Razum mi se muti. Dao bih sve istog trena samo Da te mogu čuti. Noć potiče na više... Al' me misli razotkriše... I poneka suza sve mi brani... Dok mi ovu slabost hrani... Nema kompromisa, Ili jesi ili nisi. Ne ostavljaj pitanje Da u zraku visi. A ja to baš radim Ja to baš želim. Sa pola srca živim A tebe sanjam cijelim. |
Malo ste ojačali, više ne vredi,poštovali smo 2 meseca, sad smo vas našli, idemo daljeBaklja IPTV - Tek smo krenuli, molimo hakere da nas ne napadaju dok malo ne ojacamo!!!