Една секунда работи, една не работи, на тој принципСега работи пак сајтот на ДИК, ја има најновата проекција.
Една секунда работи, една не работи, на тој принципСега работи пак сајтот на ДИК, ја има најновата проекција.
Вака по моменталнава проекција на Дик при 96% израчунати, пишуе 2 комада... е сеа може и на 1 да паднат. Тогаш ќе бидат квит со Вмро вс Сдсм бесаНајверојатно ќе е само еден, односно Апасиев како носител во ИЕ1 влага во Собрание, што за нив е секако подобро отколку да освоеја само во ИЕ3.
Сега работи пак сајтот на ДИК, ја има најновата проекција.
Тачи го забораваш.Вака по моменталнава проекција на Дик при 96% израчунати, пишуе 2 комада... е сеа може и на 1 да паднат. Тогаш ќе бидат квит со Вмро вс Сдсм беса
Тачи е со Сдсм да. Еден вишка за Сдсм беса дпа.Тачи го забораваш.
На Димче му е најлесно сеа... Знаејќи дека нема никаква реална моќ да промени нешто, без никакви морални обврски, може да лае колку сакаПрегледај го приврзокот 259028
Знам дека е ставена сликава на темава.
Апасиев ништо чудно да си остане дрзок пратеник што ќе ги пецка и ќе им боде очи за на следни избори да ќари многу повише пратеници... Ако се дае и ако не се покаже ќе му отиде партијата у неповрат ко на Стојанче...
Ако ако, нека биде што може по пис на уста... Ем ќе има интересни мемиња/видеа ем ќе им боде очи...На Димче му е најлесно сеа... Знаејќи дека нема никаква реална моќ да промени нешто, без никакви морални обврски, може да лае колку сака
А ти ова по Кавадаречка линија После можат да ја прекрстат Партијата у ВМРО-заевистичка ....По ова што го кажува Ѓорчев, кој беше маргинализиран од сегашново раководство за реформирање и доближување до неопределните и малцинствата, ако не формираат влада, ВМРО ќе оди уште поцентар од десно, и еве една моја прогноза, Митко Јанчев ќе биде иден лидер на таа партија, не знам ништо интерно ниту било што, ова чисто моја прогноза, натаму ми оди работата.
Ili vo prevod mnogu i e gale na mackata sto mislat gluvcite za nea. Apasiev i levica vo slucajot se gluvcite.На Димче му е најлесно сеа... Знаејќи дека нема никаква реална моќ да промени нешто, без никакви морални обврски, може да лае колку сака
Баш на денот коа има избори. Баш пред прогласување победник...Aman be sajtot na DIK rikna baš na izboren den, cepki
Важно е да има кај да се испражњава народот во наредниот период... „убо им кажа“ моментот.Ili vo prevod mnogu i e gale na mackata sto mislat gluvcite za nea. Apasiev i levica vo slucajot se gluvcite.
Австралија.I DPA osvoile eden mandat. Levica isto taka samo eden osvoen mandat, no vo koja izborna edinica im e toj eden osvoen pratenički mandat ?