Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
ne se nerviraj srce nerven slom ke dozivees

lapajte si poraz i reformirajte ja posranata partija sho vi ja poeba toa firerot isfrustriran sho plaka hakercinja da praat zulumi niz netov, ili ednostavno rasformirajte ja toa gnasata od partija sho samo zlo i ima doneseno na ovaa zemja od 91 pa navamu.

da ve ebe janushev bitangata :D
Ме заболе куров за твоето работно место на паркинг за кое лижеш гз, оди стани човек како за промена, ти ебам тоа кретеноидот полуписмен. Иди вади грчки пасош и не ми го дудлај. Плус, земи пак тоалетна на време, да не ти снема случајно, само сереш у тоа мизерниот „живот“ што го водиш.

Одговори на прашањето, не ми шири тука утепана пропаганда, тоа може да ти помине само во штаб во Брвеница. Има пандемија или нема?

Член од
23 август 2015
Мислења
246
Поени од реакции
438
А се појави 3-та партија одма се сателити и после се чудите зашто ова ни се дешава? Па барем Интегра ќе го вратеше името за разлика од Мицко... Зашто не гласаше за Интегра или Левица, зашто тие 60-70% што бојкотираа референдум не гласаа за една од овие две партии?

Пак ќе кажам не ви е за името или за Македонија, за работно место во администрација ви е па макар работеле и во Федерална Илирида.
хахаха друже дали си сериозен во ова што го пишуваш? Па мало дете знае дека со овој изборен модел шансите за малите партии се апсолутна нула. Глас фрлен во вода. Да е една изборна единица е друга приказна. Ако беа сите овие партии искрени околу името ќе се обединеа во една опција или во коалиција со ВМРО и колку толку со еден два пратеника ќе имаа шанси да замрсат сметки. Во однос на името да бидеме реални тоа е проект на големите сили и ти веруваш дека Апасиев или овој од Интегра ќе го врати името? хаха дај молим те. Некој пат треба да ги гледаме реално работите без разлика дали ни се допаѓаат или не. А за работно место не се секирај, работам во приватна фирма и никогаш не би го заменил со партиско вработување

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.949
Шо се чудиме за Битола, само шо ми излезе на фејс трската стариот го видов на слика пред штабот на СДСМ, цело Бајро има за нив гласано :D
@Трибиани
Сакав истото да го пишам прееска, ама ајде да не ме нападнете Битолчани :P
СДС се врза со познатите рекетари од Чкембари, пуштија корени во секој состав на Пелистер, почнуваат со јак ракометен проект и сето тоа си има своја цена :D

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.110
Поени од реакции
3.862
Кој и да победеше исти курац. Ме радува тоа што Левица влезе во парламентот. Ако ништо друго Апасиев ќе им биде ноќна мора на сите други и ќе се појавуваат во собрание колку што и Петар Наумовски на времето се појавуваше.

cestito pobeda na sdsm i pozdrav do site vmrovcinja so izgubija teski kladbi deka ke pobedat na izborive.

dolu gruevizam dolu diktatura dolu glasanje do 9 casot sabajle. reformirajte se.

napred zoki zaev, car na severna makedonija
Оооо, па затоа ти драпаше глупости во темата на Левица. Како не ги бивало или не знам што... офф :tapp:

Груевизам и Заевизам е едно исто (толку исто што денес и двете партии со црвено ги ставија во резултатите на ДИК).. by the way. Ама амеби тоа не го сфаќаат.

Z

zmej gorjanin

Гостин
ДПМНЕ после ова или ќе пропаднат или ќе мора да се прешалтаат како поекстремна десница, што нема да глуми десница пред се, и ќе одат на картата да ги привлекуваат незадоволните од владеењето на СДС, пошто за друго и не верувам дека имаат капацитет. Како и да е, Мицко ако им остане, не треба да бидат многу оптимисти за било што.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.615
Поени од реакции
18.869
Сакав истото да го пишам прееска, ама ајде да не ме нападнете Битолчани :P
СДС се врза со познатите рекетари од Чкембари, пуштија корени во секој состав на Пелистер, почнуваат со јак ракометен проект и сето тоа си има своја цена :D
И стадионот историски не го заборавај :)
Овие барем го почнаа да го градат,как и да е ќе биди :D

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Зошто е славењето и кај едните и другите? ШТО слават? :pos:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
842
На Time.mk стоеше извесно време... Знаев дека Игор се курчи со 3 Милиони ддос во секунда и некој давал пари да го саботира... :D Но и тој е желен за внимание, јебига.

1594855340366.png

Член од
24 март 2010
Мислења
15.288
Поени од реакции
26.168
Spored ova SdsBesa plus dui + dpa I moze AA vo vlada.
Се е во егал, а имаат уште 400.000 за обработување. Овие избори нема да се знае точниот број на пратеници додека не се изброи и последниот глас.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ништо чудно Квиско да праи влада..
Тоа е најлошото можно сценарио. Рецепт за „пасокизација“ на ДПМНЕ. Мора да го тргнат, од партија, од штаб, од Википедија. Ионака ќе го заборавиме за една минута. Се ова што беше носител на листа, плус фаци како Муцунски и Рангелова, мора да ги снема.
Опашот изгуби од Зоран Заев бе. Од Зоран Заев. :D
Ми текнува на неколку хајлајти. Му викаат на Мицко да каже како и дали ќе се изјасни на референдумот, враќа зелкарот со „В' Четврток ќе имаме прес конференција и ќе ги соопштиме нашите ставови на оваа тема“. По некое време го прашуваат дали ќе поднесат амандмани, дали ќе ги тргнат пратениците од Собрание, зелкарот вика „СДСМ сериозно ги руши пиларите на нашата татковина и ние ќе направиме се во наша моќ да го спречиме...“. И кур направија.

Значи, ги памтам овие. Иритираат и сега како и тогаш. Ќе те чекам ја тебе шапшал еден „До Четврток“ да кажеш какви делиберации имаш на едно вака когнитивно сензитивно прашање, за да ерудито и без опасност од некохерентност и инкомпрехенсибилност ги пренесеш ставовите од твојата мутава партија на тема РУШЕЊЕ НАЦИОНАЛЕН ИДЕНТИТЕТ.

Мрш у заборав, за доброто на сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom