Мало сутра. Ни Амбер не е 45000 7 kw. Односно 45000 е 12ка. Ако ја симнат Амбер на 28000 тогаш и јапонските може.Baterijava pak otide out.
Pomina lazenjeto made in Japan, koga se Japanki made in China.
Zatoa siminjajte ceni oti ne e na arno.
Realna cena na Japankata max 45000, za 7kw.
Не, немам пари, а кога би имал секогаш би зел Јапонска клима па не е важно ако е и склопена во Кина по јапонски стандард.... Кинез никогаш нема да ја има ниту квалитет ниту сигурност од Јапонец. Не ги учете продавачите да кажуваат колку им се јаки климите. Застанете покрај надворешна единица од Грее и од Тошиба и направете споредба во звукот, немора друго.... Преде преде Тошибата, да ти е милина да ја слушаш, а ако направиш неколку чекори нема ни да ја слушнеш. Реков имам Кинез и ме топли и лади, но да не претеруваме со споредбите.....Pameten izbor, nema pari za frlanje veke.
Моабетот ми е дека и Кинезите сакаат пари, но го немаат квалитетот и сигурноста на Јапонец. Инаку кога на Кинез ќе му додадеш +8000 за условна гаранција, пак некако Кинезите се поблиску до Јапонците во цена. Сметај го Амбер 12ка 49+8=57 е тогаш сте многу поблиску до Сузуми.Muabetot tvoj e kako "I ja sam hteo da budem kapetan lagje, ali moja lagja je odplovila".
Dzabe e muabetot, zivees vo zabluda, samo toa mozam da ti kazam.
Земи прочитај малку по форумов, ќе видиш дека во тој ценовен ранг има многу подобар избор.дали може да ми кажете која е подобра варијанта од овие два модели, или да ми предложите подобар модел во овој price range
фала
Да прашам пак??????Здраво дали некој има земено субвенции ? И како иде процедурата доаѓа комисија дома за проверка или само бараат да го однесеш шпоретот ?
citav od 2307strana pa navaka i osven zemi si japanska klima iskreno i ne razbrav poise..
Епа убаво си разбрал ако имаш пари.citav od 2307strana pa navaka i osven zemi si japanska klima iskreno i ne razbrav poise..
Еве ти бирај си од табелата според твојот буџетЕве уште еден апдејт на табелата, се надевам дека ги има сега сите клими (3,5кв) достапни во МК со Еуровент до 53000 денари.
Прегледај го приврзокот 255934