- Член од
- 4 декември 2015
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 258
Ljupço imam samo MAC ako sakas....Koje olakshanje... sutra neradni dan...
a ja ostao bez listu
neko voljan da posalje sa njegovim panelom????
Ljupço imam samo MAC ako sakas....Koje olakshanje... sutra neradni dan...
a ja ostao bez listu
Imam i ja, al mi shtuca... nije namenjen meni ili je mozda uticaj CoroneLjupço imam samo MAC ako sakas....
KAJ DA TI ISPRATAM???Imam i ja, al mi shtuca... nije namenjen meni ili je mozda uticaj Corone
Ako je tvoj panel, moze i MAC THX
htio sam ti poslati listu , ali ne mogu ajde ti pošalji meni poruku pa ću probati opet poslat kao odgovorKoje olakshanje... sutra neradni dan...
a ja ostao bez listu
gde je pivo???
Samo MAC imam....Pozdrav svima na forumu.. ako moze jedna domaca ex yu lista....
stizeeeegde je pivo???
Автоматски споено мислење:
Samo MAC imam....
Hehe, ti k'o da si u Guadalajari a ne u Vojvodini, daj nesto autohtono, ovo mu ga kod vas dodje k'o predjelo po kolicini, barem su takva moja iskustva u tom kvartu.
mi jučer jeli unutra natrpali te domaće povrtne stvari i maži ...Hehe, ti k'o da si u Guadalajari a ne u Vojvodini, daj nesto autohtono, ovo mu ga kod vas dodje k'o predjelo po kolicini, barem su takva moja iskustva u tom kvartu.
do tavana nismo stigliHehe, ti k'o da si u Guadalajari a ne u Vojvodini, daj nesto autohtono, ovo mu ga kod vas dodje k'o predjelo po kolicini, barem su takva moja iskustva u tom kvartu.