поштувам,ОКТоа во ПП ако те интересира, не ми се пишува на јавен форум све, ме предупредија неколку пати да не се истрчувам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поштувам,ОКТоа во ПП ако те интересира, не ми се пишува на јавен форум све, ме предупредија неколку пати да не се истрчувам![]()
дечиња,имате?
Абе нема везе и да ги слават,битно на нив да им е убаво.Тука има многу мешани бракови,јас знам тројца браќа од таков брак.Еден муслиман,друг православен,трет адвентист.Чим ти дава ваков одговор гарант неговата Хајдула му родила пет деци со кои ги слават сите празници редум.![]()
Абе нема везе и да ги слават,битно на нив да им е убаво.Тука има многу мешани бракови,јас знам тројца браќа од таков брак.Еден муслиман,друг православен,трет адвентист.
Иначе има и таква нација во светов шо слават и Божиќ и Бајрам ))))
Чим ти дава ваков одговор гарант неговата Хајдула му родила пет деци со кои ги слават сите празници редум.![]()
па он беше атеист,али забега многу со пиење и дроги,па овие му помогнаа,и сеа некој пастор им е таму,шо ти ја знамЗа првиве двајца ќе помине некако, ама третиов ептен еретик? Мора да бил у лоши односи со фамилијата чим толку скренал од патот.
па он беше атеист,али забега многу со пиење и дроги,па овие му помогнаа,и сеа некој пастор им е таму,шо ти ја знам
па он беше атеист,али забега многу со пиење и дроги,па овие му помогнаа,и сеа некој пастор им е таму,шо ти ја знам
они така мислат, )))))Прича за во роман, сите зависници ги спасува Бог.
даГледаш не поминаа 10 мин. одма со пакост и злоба некој рандом лик антички улета, затоа подобро човек ништо од лични ствари да не пишува.
Не ја примети у таа фацата дагестанска?
имате и вие добри пички.
Да не беа против нејзините,јас сакав да ја женам Јасмина,ме болеше кур што беше муслиманка,никад не ми било битно...
ја погоди,хахахахахаТи си бре таков спахија, што во 2001-ва да беше во UÇK огранок Арачиново и да не беа Американците, јас ќе платев автобус да те извади. Ама само тебе.
Во живо сум познат по тоа што за секоја животна пригода имам турбофолк песна или цитат. Ова е пенал што е појак од мене да го испуштам.
Гледаш не поминаа 10 мин. одма со пакост и злоба некој рандом лик антички улета, затоа подобро човек ништо од лични ствари да не пишува.
У супермаркет гледаш кои производи се халал, а кои харам?
еј за турчинките,колку нема везеНема харам на производи, тоа само кај Турчинките и Албанките моеш да го најдеш доле, со do not disturb stupid kaур етикета.
еј за турчинките,колку нема везе