Selfi od shvicarska aAbre Pale ne my trebame vekje iZgleda ...... A bas bese zabavno so nego CE be prati mozebi selfi od Danska ili Svajcarija
Selfi od shvicarska aAbre Pale ne my trebame vekje iZgleda ...... A bas bese zabavno so nego CE be prati mozebi selfi od Danska ili Svajcarija
Jas sum od February na finalna, isto preku roditel, izgleda ke si pocekame uste malce.Од Јануари уште на финална...
Има некоја логика во ова што е побавно преку родител?
А замисли да недобиеше, сите откази ќе имавмеOtkako na armand mu dadoa ukaz zastana cela rabota. Maler napravi
Се чека од 10 до 14 месеци до указ, може и да те одбијат ако си имал забрани по ЕУ а може и на проверка да го врати ВицетоНа интервју бев 25.08.2018 од 03 месец 2020 имам статус дека се чека потпис од вицепремиерот ако може некој поточно да каже колку време се чека за указ и дали има шанси да го вратат на повторно разгледување инаку целата постапка ми е започната далечната 2017 Благодарам однапред...
На интервју бев 25.08.2018 од 03 месец 2020 имам статус дека се чека потпис од вицепремиерот ако може некој поточно да каже колку време се чека за указ и дали има шанси да го вратат на повторно разгледување инаку целата постапка ми е започната далечната 2017 Благодарам однапред...
Superrrr! Treba rabotata so prefrlanje na finalna. Ova 15ti feb intervju e?Денес има промени во финална до преписка 3677/2019
Jas sum 89XX/2019 i intervju 29ti januari 2019. Nema uste nikakva promena kaj mene.Toa e broj preku konzulat i e na zadolzitelna so intervju 23.05.2019
Ja sum so intervju 25.03.2019 a sum prepiska 8***/2019, zarem za 3 dena imale 3000 prepiski? Ne sfakam.
8000 i nekoja prepiska si a si so intervju Januari? Vo Sofija pravese intervju?Jas sum 89XX/2019 i intervju 29ti januari 2019. Nema uste nikakva promena kaj mene.