Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
50% беше наредена работата, ама ми избега за еден латентен Чех

Латентен Чех...
Човек кој е нормален, али има скриено некој чешки потенцијал во себе?

Jas se gledam so albanka, me saka mnogu, se krijame od javnosta, zasega e ok. Mnogu poverna od makedonkive so sum gi imal i dosega me nema izlazano za nisto. Taja zapocna se, se dojde iznenadno.
Problemot e vo postarite, seuste imat poinakvo mislenje. Donas pomladite ne e problem....
Јас имам ебено неколку албанки многу се интересни проблем е кај нив ако се заљубат неможеш да ги откачиш... А имам ебено и турчинки кај нас е таков град има муслиманки многу

Супер тема за букмаркс, ќе се најде некогаш за cross reference на пост дека Македонките шпарале со Албанци, Шкоти навивачи, Марсовци и што не, само со Македонци не.

Завчера по грешка, на една моја колешка Албанка, која не ја ни знам туку чисто онака ја имам на фејсбук, и испратив многу многу срциња на сторито. Стварно не знам како дојде до тоа и што направив, и ми падна малку незгодно, кога типката ми праќа смајли. Аха, ок, прекрасна си, извини за толку многу смајлиња, вика уживај немај гајле. Велам некое кафе да пиеме, и така сме комшии, те гледам често во Чаршија, таман е сега при крај па можеме да се дружиме. Вели не ми е комшика, од Сарај е, ама одела навака кај некоја другарка, и сега доаѓа интересниот момент - вели обавезно ќе пиеме кафе, ама не во Чаршија, туку во Центар, поубаво е. Ок и пишав, и пишав број, не го побарав нејзиниот, и пишав што и да праиме меѓу нас да остане да не се шири муабет на работа, вели ок ок и прати смајли. Е од играчка може и нешто да падне, а типката е авион. Секако, ќе ја чепнам деновиве да не ме заборави :)
Друже, сака да те убедува за Премиер Албанец, не се предавај.

Супер тема за букмаркс, ќе се најде некогаш за cross reference на пост дека Македонките шпарале со Албанци, Шкоти навивачи, Марсовци и што не, само со Македонци не.
Генерално луѓето што си сакаат се утепуваат од ебење без да гледаат вера нација години и слично. Е сеа што некој не може да си најде нешто за ебење па му се криви „македонките што се плескале со албанци“ или „албанките што се плескале со македонци“ е сосем друг муабет.
Исто важи и за жените...

А за меѓу етнички врски, бракови итн не би сакал да коментирам, риплејот е само заради болдираното. (да не бидам лошо сфатен)

Генерално луѓето што си сакаат се утепуваат од ебење без да гледаат вера нација години и слично. Е сеа што некој не може да си најде нешто за ебење па му се криви „македонките што се плескале со албанци“ или „албанките што се плескале со македонци“ е сосем друг муабет.
Исто важи и за жените...

А за меѓу етнички врски, бракови итн не би сакал да коментирам, риплејот е само заради болдираното. (да не бидам лошо сфатен)
Да де, јасно, секој треба да си гледа во дворот :) само смешно е да се прават проекции на спротивниот пол.

Завчера по грешка, на една моја колешка Албанка, која не ја ни знам туку чисто онака ја имам на фејсбук, и испратив многу многу срциња на сторито. Стварно не знам како дојде до тоа и што направив, и ми падна малку незгодно, кога типката ми праќа смајли. Аха, ок, прекрасна си, извини за толку многу смајлиња, вика уживај немај гајле. Велам некое кафе да пиеме, и така сме комшии, те гледам често во Чаршија, таман е сега при крај па можеме да се дружиме. Вели не ми е комшика, од Сарај е, ама одела навака кај некоја другарка, и сега доаѓа интересниот момент - вели обавезно ќе пиеме кафе, ама не во Чаршија, туку во Центар, поубаво е. Ок и пишав, и пишав број, не го побарав нејзиниот, и пишав што и да праиме меѓу нас да остане да не се шири муабет на работа, вели ок ок и прати смајли. Е од играчка може и нешто да падне, а типката е авион. Секако, ќе ја чепнам деновиве да не ме заборави :)
Ти нели сакаше да се жениш бе чоек?! Многу сум збунета сега :cautious:

Хахах темава вришти,поготово последнава страна каде што овој едниот се зачудил зошто Албанка му се насмеала а овој па зошто на омегле Албанка му покажувала цицки и пичка.
Па нормално е тоа не живеат они во вистински традционални семејства како порано,само по Скопје колку деструктивни албански фамилии има како што има и кај нас,татко кримос или наркос и нормално е кога едно женско дете нема контрола од дома а пред се вистинско воспитување да се разголува по интернет па ако сака нека е и од Палестина или пак Коптите од Египет.
Коптите се православни, FYI.

Е да било така како шо пишува некој и пишав по грешка ова она... Да не си читал некој љубовен роман сега брзо? Па малку раскажуваш. Еве една вистина од мене. Има многу на кои мажите им се во странство и пустите тие сакаат малку неможе без тоа, плаќаат и пари да ги работиш ама ако те начекаат Мурџовците нивни има мамиц**а мамина да ти ја е**ат, затоа моја препорака пушти омегле и мани го, отколку да ти манат куршумот меѓу очи.

Последно уредено:
Е да било така како шо пишува некој и пишав по грешка ова она... Да не си читал некој љубовен роман сега брзо? Па малку раскажуваш. Еве една вистина од мене. Има многу на кои мажите им се во странство и пустите тие сакаат малку неможе без тоа, плаќаат и пари да ги работиш ама ако те начекаат Мурџовците нивни имам мамиц**а мамина ќе ти ја е**ат, затоа моја препорака пушти омегле и мани го, отколку да ти манат куршумот меѓу очи.
Се пазат многу, а и генерално се попаметни од нивните мажи зелките и тоа доста. Арно ама не е паметно да оставиш доверба и живот у нејзини раце, затоа само со шкрапало се оди у таква мисија ако некад решиш. Што е лудо, ама за пичка се правеле и полуди работи.
Ептен глупо ми е, а и се коси со моите кодекси на однесување, да ви дадам по некој скриншот ќе умрете од смеење. Какви планови крои за да се изебеме негде тоа е лудорија, од WC у маркет до што знам што :LOL:
Смешки, ама некако станува интересно и предизвик.....еби му мајката, у право си да не се замара човек и да си седи мирен....што и го правам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom