Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно Куба ке ја рушеле и префрлале кај Дак, чаршиски муабет или вистина o_O
Sega zasega valjda carsiski muabet dali ke ispadne vistina ili ne ke vidime. Iako se zboruva deka se ke bide ruseno bez razlika i ke se nosi nov plan kako ke izgleda krajbrezjeto (normalno kako ke izgleda ke treba da kazat tie od unesko i od EU golemcite).

Наводно Куба ке ја рушеле и префрлале кај Дак, чаршиски муабет или вистина o_O

И јас го слушнав ова, наводно кај Дак веќе почнале градежни активности.

Ако планирет да ја терет шемата на Дак со рок свирки и позрела клиентела ок, ако прат кремски кафич со деца од 17 години и исфрустрирани фаци од градов, no thank you.

Ако планирет да ја терет шемата на Дак со рок свирки и позрела клиентела ок, ако прат кремски кафич со деца од 17 години и исфрустрирани фаци од градов, no thank you.
Кај може Куба без крем? Да видам па не верувам дека рок ќе слушаме во Куба...

Patkata go gleam vozi kajce bez platno so penta v endzero, toa mu e noviot biznis izlea. U sekoj slucaj dobra muzika ima vo kajceto

нема везе, баш во Охрид има Т
особено на крај од збор

Охридски „Охрид немаТ шо немаТ“
преведено на македонски јазик „Охрид нема што нема“ (се мисли дека има се) :pipi:

Е сега мојТ ренде да немаТ, ама ќе се снајдеТ ;)

Иначе слободно мојш во било која сендвичара да си нарачаш ТОС, ќе те разбераТ :icon_mrgr:

se uriva betonskata baza na Nefi i dolz krajbrezjeto na izgradenite objekti po stariot pat za Struga? ili ne se stignati do toj del?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom