Здраво дечки,
Не знам дали е најсоодветна тема бидеќи прекинав да читам вести по форумов за Коронава(што не значи и дека престанав да верувам дека постои,нели). Нвм, денес се разбудив утрово со чудно чувство,вртоглавица итн. Пиев Бруфен, се вратив у нормала, излегов еден круг низ град и се вратив. Ме фати попладневна дремка околу 45 минути и кога станав имав 38.5 температура проследена со вибрации у стомакот(одма ме фати дијареја). Од тогаш(5 саатот) до сеа(6:30) отидов уште 3 пати у вц. Не сакам да паничам, веднаш се јавив на матичната, она ми рече демек почекај 1-2 дена па ако не ти се симне температурата тогаш ќе правиме тест. Прашањето ми е, дали некој од вас имал симптоми слични на горенаведените? Болки у градите неам, исто неам и отежнато дишење, чувствувам мало скокотање,ама мислам дека тоа ми е повеќе резултат на плацебо-то шо ми се дешава. Иначе последнава недела(од понеденикот), само синоќа бев кратко излезен во ресторан и петокот во кафиќ (помалце од саат време се задржав и на двете место имено), цела работна недела возев точак сам или сам пешачев, ги почитувам мерките на заштита, редовно носам маска и мијам/дезинфицирам раце, и на работа и кога шетам со друштво во град (најчесто не повеќе од 2-3 другари), доаѓам од Кавадарци кај шо нема некој кластер и бројот на заразени е доста мал(сум немал контакт со ниту еден од нив, ниту директен, ниту индиректен). Поздрав