Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледав негде на Тв некој анализираше ако тепа вмро со грција односите со мицотакис ќе пробат да го сменат договорот и ќе го зафркнат мицотакис ќе сака построги мерки и мицковски и ќе ги нарушат односите со грциа,после со бугариа ќе му одат контра и таму ќе се скарат ,исо албанците исто и пак ќе завршиме со нарушени сосетски односи.

Гледав негде на Тв некој анализираше ако тепа вмро со грција односите со мицотакис ќе пробат да го сменат договорот и ќе го зафркнат мицотакис ќе сака построги мерки и мицковски и ќе ги нарушат односите со грциа,после со бугариа ќе му одат контра и таму ќе се скарат ,исо албанците исто и пак ќе завршиме со нарушени сосетски односи.
И баба Рога ќе ти дојде ако не ја изедеш супата.

исто и пак ќе завршиме со нарушени сосетски односи

Такаје браД, тоа што воведовме двојазичност низ цела држава (Тиранска Платформа), сменивме име и Устав (Преспа) и сега бараат да се откажеме од Гоце и јазикот (Бугарски договор) воопшто не е битно, од исклучителна важност е што повеќе да го расчепиме шупакот за да не се налутат нашите ни мили и добри соседи кои во нитуеден момент не и помислиле лошо на Нашата Земја и Нашиот ///// Народ.

иди лечи се ебати полтронот штабски

Кешки нека поништат договор и се, кое е копилево шошонско да бара задолжително учење на нивниот небитен љопски јазик овде кадешто предоминантно живее македонско население

Не знам за вас, мене уживање ми е кога ги гледам неписмените жмицковци и заевци како се нервираат од доскочициве на Апасиев :icon_lol: не можат на него да му вратат глупости од типот на "ај ако не вмро да го вратиме" и одма се пуштаат ад хоминем.
Вчера сум испуштила, ја чепнал и муџахединкана од сдс :pos:

Вчера сум испуштила, ја чепнал и муџахединкана од сдс :pos:

Не сум сигурен за ова, ама мислам она првин на фејсбук го има наречено исламофоб или нешто слично.

Не сум сигурен за ова, ама мислам она првин на фејсбук го има наречено исламофоб или нешто слично.
Добро, а кажеш било каква критика за исламот ти си исламофоб за нив...

Најповолни сме како државичка да ни ги плеснат мигрантиве бе. Немора многу, едно 10-20 илјади ко од шала можат да ги населат па ЕУ да спонзорира за тоа одреден износ секоја година со цел нивно издржавање. Од тоа поголема исламизација каде? Од нив 100 да се од ИСИС ете ти сериозен проблем. И после абе вака, абе така. Печени сме како држава да бидиме колонија на близок исток во Европа

Најповолни сме како државичка да ни ги плеснат мигрантиве бе. Немора многу, едно 10-20 илјади ко од шала можат да ги населат па ЕУ да спонзорира за тоа одреден износ секоја година со цел нивно издржавање. Од тоа поголема исламизација каде? Од нив 100 да се од ИСИС ете ти сериозен проблем. И после абе вака, абе така. Печени сме како држава да бидиме колонија на близок исток во Европа

И вие почнавте да ги плашите луѓето со мигрантите како ДПМНЕ пред локалните избори? Далеку ќе стигнете со таа тактика, до каде што стигна ДПМНЕ на тие избори.

А ќе гласаме за Европски Парламент на овие избори?

И еден да нема од Исис, проблемот е што ќе се случи со нас, со македонските работници?
Тогаш ќе се врати времето кога газдите ќе си играат курташак со работницие и ќе бркаат од работа зошто ќе имаат извор на работници.Настрана тоа, на запад има изградено систем со кој до некаде се ставени под контрола но кај нас тоа не е возможно, кога тука немаат страв од полиција и закон што остана за доле.

Населувањето на мигранти од Африка и блискиот исток на овие простори е прашање на време а не дали ќе се случи тоа, со вакви влади како што имаат балканските држави се е возможно да ни се случи.
На крајот од денот тоа е и природен процес, не може едно население да живее густо населено кога има толку празни површини овде, кај нас има вода и многу други работи кои можат да им овозможат подобар живот на Африканците, за разлика од таму каде одат километри пешки за да наполнат вода.

И вие почнавте да ги плашите луѓето со мигрантите како ДПМНЕ пред локалните избори? Далеку ќе стигнете со таа тактика, до каде што стигна ДПМНЕ на тие избори.
Не сум јас од партија да плашам. Моето мислење и став не се партиски мислења и ставови.

A da znaes i deka mozno e taka da bide za 2-3 decenii koga drasticno ke bide namalena populacijata ovdeka

Не е поентата да нема народ овде, тоа ќе се случи за најмногу 10 години од сега.
Toa ke e dobra pricina za migranti, koj ke zivee tuka, ili ljopite ako se zakotat poveke ili migranti od jugozapadna azija sekako ke nema MK narod, za 10 e malce, 20 nakaj 3-40 god bi trebalo da nema

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom