Тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
ubavi za oko bezbolni za telo cena i odrzuvanje ??? zainteresiran za portred mada imam golemo razbiranje i ponuda od libra da cujam cena i odrzuvanje ????

Малку имавме заслужен одмор со ситуацијава ама еве полека почнуваме со работа. Ако треба нешто тука сум :)
bd0bdcb53ee46fd99b183536f3a235cc.jpg
129a30d936789f1993a885aa3f66809c.jpg
f0b65a59f8a5ee082380de7c3c12ce61.jpg
caa9868311ca1c01e6b49df2ec97d040.jpg

Сите тетоважи се изработени од мене :)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Првите две слики се прекрасни .... Браво :)

JAS OD OVIE NA MASINKA PRVO PRED PREZENTIRANJE AFTR TATU BI IM GI NABROJAL PRAVILATA VS JNA IGLA I TUS JAS IMAM KRST DUR DO POCETOKOT NA KOSATA NACIN ,ODRZUVANJE DEKA CRVENOTO KE OSTANE CRVENO I POSLE 20 G SO TETOVAZI IMAM ISKUSTVO OD 89G GARANCIJA SAMO 50 POSTO E TATU MAJTOROT KOLKU PENTANEKSOL I SOKRIVANJE OD SONCE E AFTER TETO ????

ако некој има тетоважа направено во Скопје нека ме информира за цената, големината на тетоважата, во кој дел од телото и во кое студио е направено. ако можете, пратете слики.

988c082c3c2094e80396f4e5120288df.jpg

Какво значење има црвениот дел од тетоважата? Или е само украсен детал, ми се допаѓа баш тој дел, бидејќи волкот ќе го модифицирам...

FFCD2762-8EC1-4994-89C1-E94B1B3FC984.jpeg

Која би била цената за ваква големина на тетоважа и каде би било (тату артист) најдобро да се изработи?

Прекрасна е тетоважата

Многу добро изработена. Сакам со мали измени модификации да ја тетовирам но затоа прашав цена и артист кој што може ова да го изработи.

Сегде можеш,МГ татуу не работат сеа,у Карпош се селат ....Нејмлес,на Буги студиото,Штрумф итн ....
Автоматски споено мислење:

Работат по 4.000/час ....Ова над 4 саата најмалку ....

Сегде можеш,МГ татуу не работат сеа,у Карпош се селат ....Нејмлес,на Буги студиото,Штрумф итн ....
Автоматски споено мислење:

Работат по 4.000/час ....Ова над 4 саата најмалку ....

Се мислам меѓу Буги,Нејмлес и МГ. Грубо ќе му дојде околу 400€ горе доле. Фала на инфо Вори.

Се мислам меѓу Буги,Нејмлес и МГ. Грубо ќе му дојде околу 400€ горе доле. Фала на инфо Вори.
Гледам да ти помогнам оти јас бркам исто гајле,сакам да покријам лево рамо горен дел .... Сум бил доста студија,цената е таа,4.000 денари од саат дали боја или спротивно ....

Ај ве молам да ми преппорачате некој што тетовира во Скопје ама онака прочуен и надобар и фален да е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom