коцка
Curiouser and curiouser!
ЦАР! Машко сум !!!!Carica si...
Kaj ti tekna...bravo...pet pati doagam na temava za da se iznasmeam..humor I dobri sliki....najdobro mesto za relax
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЦАР! Машко сум !!!!Carica si...
Kaj ti tekna...bravo...pet pati doagam na temava za da se iznasmeam..humor I dobri sliki....najdobro mesto za relax
![]()
Чио Анчо коуку е кубуико по форумска цена као за нас?![]()
nA Vodno, Korona fati uste lani esen
... едно дрво не прави шума, ниту може да се скрие позади, така да оправдано што не ја видов, тоа што пишуваш во продолжеток за модератори само им се удвараш, како децата мали кога ќе го повлечеш за коса чупето и веднаш се вртиш кон твоите другарчиња “гивми фајф... браосссс бе парва добро и’ направи имаш две пива и еден чипс од нас!..“Па учестфува ја,моја слика е онај сс дрво,ама ти од тој дрво немоеш да гу видиш шуму. Ама забрави дека е анонимно.И тк ми текна на тфои жалопојке дека модератори победувале цело време,па ке побефуеф,кд су дебели деца што немаф живот како што викаш ти.И не сам ја од тија што ке ми влијаеф некои за да ме донесеф да придонесу и да пљампам(куде га ископа овј збор жити сфе,што е овој,пехчефски?)Не сам од тија кластери што си праќаф голи гузице и слике сс банане у пепе.Друк пут не пробуј да пишуеш врањански,зшто поише удараш на бујанофски.
Нека не ја ебе забавата у секоја тема.
колку теми се за тебе „секоја“ тема? и ти имаш проблем со „бијонс“ ?Частам пиво, бурек, опростувам казнени поени, тргам банови што и да сакате, ама ве молам од се срце игнорирајте ја веќе. Го тупи на секоја тема, и на секоја тема има објаснување. Баталете ја ќе и здосади. Нека не ја ебе забавата у секоја тема.
Каква забава со бијонс на тема барашКаде е забавата..неможам да ја најдам
![]()
Да бе ние модератори олоши сме. Победуваме само ради тоа, и се курчиме пошто ни се може. Фраери сме, а ти?колку теми се за тебе „секоја“ тема? и ти имаш проблем со „бијонс“ ?
отидов во твојот подфорум на спорт или фудбал што и да е? ти дојде овде каде сум јас и сега ме „бркаш“ од овде затоа што си повластен член т.е. модератор? браооос бе!
П.С.
тргаш банови и казнени? зарем тие не се по критериум на правила на форумот? туку по твој ќеф ги ставаш и по твој ги бришеш само да ја игнорираат бијонс? аууу опасна работа ова... забрането е да се има објаснување на формов?![]()
Не, не..погрешно ме разбра..ги барам темите за кои ти кажа дека имало забавиКаква забава со бијонс на тема бараш
Автоматски споено мислење:
Да бе ние модератори олоши сме. Победуваме само ради тоа, и се курчиме пошто ни се може. Фраери сме, а ти?
Цар е, не е царица! Научи веќе еднаш!Carica si...
![]()