Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Многу го мразам Урко жими се, сега моментално со хебла би му ја избушил таа главата умрена

Ќе пишев нешто колку да не сум оф топик, ама немам што да кажам.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.618
Поени од реакции
6.422
Наводно сте се договориле со Хакими. Одличен дил ако се реализира, има да ора во 352 кај Конте. Најдобар офанзивен бек после Арнолд моментално.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
Наводно сте се договориле со Хакими. Одличен дил ако се реализира, има да ора во 352 кај Конте. Најдобар офанзивен бек после Арнолд моментално.
Нема врска, се занесуваме како и обично.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Screenshot_20200626-165023_Onefootball.jpg
Ако ова искочи, уште 1 крило ни треба и наша ќе биде титулата... по можност Алонсо од Челзи... јанг и кандрева/лазаро као ротери за да сеодмараат стартерите...

*едит* и Платенхарт од Херта мислам дека беше би бил одлична варијанта за лева страна, одличен техничар е, добар на топка...а не е многу скап/не е некоја звезда да каеш..

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Прегледај го приврзокот 256734
Ако ова искочи, уште 1 крило ни треба и наша ќе биде титулата... по можност Алонсо од Челзи... јанг и кандрева/лазаро као ротери за да сеодмараат стартерите...

*едит* и Платенхарт од Херта мислам дека беше би бил одлична варијанта за лева страна, одличен техничар е, добар на топка...а не е многу скап/не е некоја звезда да каеш..
А се повеќе се збори и за Чилвел во Челзи, така да ништо лудно Алонсо да е една од опциите.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
А се повеќе се збори и за Чилвел во Челзи, така да ништо лудно Алонсо да е една од опциите.
Реално за левата страна има повеќе играчи што би одговарале.
Алонсо од челзи
Таглијафико од ајакс
Телес од порто (може и најбоља опција)
Платенхард од херта

И Асамоа и Јанг ако останат ќе бидат добри за ротација...Јанг од дветестрани може да игра исто ко хакими, кандрева од десно, асамоа од лево. Хакими стартер и левата страна Алонсп ако стварно дојде ќе бидеме пуни на таа позиција. Тогаш само нападот ќе ни остане без резерва на клупа. Освен кавани ако не дојде. А и реално боље крила да сеземат самп и лаутаро да се зачува... сепак ради крилните бекови и го јадеме сезонава. Ќе биде интересно лето сега. Излеа одврзуваат ќесе. Само да не се полакомат по парите од Лаутаро. Тешко замена ќе му се најде...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.836
Реално за левата страна има повеќе играчи што би одговарале.
Алонсо од челзи
Таглијафико од ајакс
Телес од порто (може и најбоља опција)
Платенхард од херта

И Асамоа и Јанг ако останат ќе бидат добри за ротација...Јанг од дветестрани може да игра исто ко хакими, кандрева од десно, асамоа од лево. Хакими стартер и левата страна Алонсп ако стварно дојде ќе бидеме пуни на таа позиција. Тогаш само нападот ќе ни остане без резерва на клупа. Освен кавани ако не дојде. А и реално боље крила да сеземат самп и лаутаро да се зачува... сепак ради крилните бекови и го јадеме сезонава. Ќе биде интересно лето сега. Излеа одврзуваат ќесе. Само да не се полакомат по парите од Лаутаро. Тешко замена ќе му се најде...
Не верувам дека Асамоа ќе остане.
Пре мислам Бираги ќе биде втора опција со оглед дека ќе помогне при пријавување играчи за ЛШ.
Телеш беше во Интер. Не беше лош ама далеку од ова што е аега во Порто. Не сум сигурен дека ќе игра на исто ниво во Италија како Португалија.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Топ трансфер ако се деси, не ми текнува да сме платиле нешто приближно за бек, ама вреди.

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
Аоаоаоао! И Лаутаро би им го спакувал на мртвите Барселона, само конечно да зееме саглам крилести бекој.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Не верувам дека Асамоа ќе остане.
Пре мислам Бираги ќе биде втора опција со оглед дека ќе помогне при пријавување играчи за ЛШ.
Телеш беше во Интер. Не беше лош ама далеку од ова што е аега во Порто. Не сум сигурен дека ќе игра на исто ниво во Италија како Португалија.
Далберт згреши што го дае. Боље од Бираги мислам дека би се вклопил за ротација. Ужасно брз дриблер е ако ме држи меморијата. Особено за 3-5-2.... и асамоахн е лош за ротација, Бираги треба многу да се докажува. Некако не ми е на ниво на Интер...

Kajgana Shop

На врв Bottom