Da bev za mazi ke pisev mazenje, da bev za zivotni ke pisev...ustvari veke mi pisuva kokoskar...dobro prav si i ti...mazi,zeni,zivotni za sto si zainteresiran? Moderno vreme moderni raboti potenciri podetalno zaso si zainteresiran?
Da bev za mazi ke pisev mazenje, da bev za zivotni ke pisev...ustvari veke mi pisuva kokoskar...dobro prav si i ti...mazi,zeni,zivotni za sto si zainteresiran? Moderno vreme moderni raboti potenciri podetalno zaso si zainteresiran?
Eve jas se prijavuvam da ti bidam crnogorski kum. Kako po obicaj mora prvo kumot da ja opne nevestata samo nemoj da zaebes pa da ne zemas zena.Ja sum spremen za zenenje. Ako ima zainteresirani neka pisat pp. Pozdrav.
Тоа се вика црногорски девер.Eve jas se prijavuvam da ti bidam crnogorski kum. Kako po obicaj mora prvo kumot da ja opne nevestata samo nemoj da zaebes pa da ne zemas zena.
Бог да чува се прашањава за совети
Дали ако партнерот става срциња на друго е изневерување??Дечко ми става срциња на други девојки
Може бројче од девојката во инбоксNE si pravi Bajram na umot.
Glej si nekoja u grupa.
Pa I za ednoveceren sex, and imas da se bildas uste 10 godini.
Taa samo tebe te cheka nema druga RABOTA.
Nisto strasno de pocni i ti da stavash lajkovi na nekoi bilderi i crnciИронично напишав
Dobro si napisala, eve i jas ti staviv tamu edno znakce za ljubov, pa neka vidi sega decko ti so kogo si ima rabota, on na drugi lajkovi ke staval, sram go bilo. Kazi mu deka ima sreka sto ne ziveam tamu pa da vidi na negovite lajkovi so sto mozeme da mu vratime jas i ti i to bez pisuvanje, on na tebe!Иронично напишав
Ај ме се губиImam 20 godini, sakam da probam seks so masko, aj ako ima nekoj sto zivee sam i da me ebe dobro cela nok moze da mi pise i ke se dogovorime
Сега секс со машко, а до пред малце беше со професорка од факс lol what?Imam 20 godini, sakam da probam seks so masko, aj ako ima nekoj sto zivee sam i da me ebe dobro cela nok moze da mi pise i ke se dogovorime