Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.434
Поени од реакции
84.787
Член од
22 декември 2018
Мислења
511
Поени од реакции
717
NE si pravi Bajram na umot.
Glej si nekoja u grupa.
Pa I za ednoveceren sex, and imas da se bildas uste 10 godini.
Taa samo tebe te cheka nema druga RABOTA.
Може бројче од девојката во инбокс :icon_lol:

Другарче додека ти се набилдаш ќе се мажи девојката. Одма тргни во акција.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Martin1111 земи еби ја професорката. Не слушај други. Можда едвај чека на тебе.

Член од
3 август 2019
Мислења
91
Поени од реакции
110
Иронично напишав
Dobro si napisala, eve i jas ti staviv tamu edno znakce za ljubov, pa neka vidi sega decko ti so kogo si ima rabota, on na drugi lajkovi ke staval, sram go bilo. Kazi mu deka ima sreka sto ne ziveam tamu pa da vidi na negovite lajkovi so sto mozeme da mu vratime jas i ti i to bez pisuvanje, on na tebe!

Член од
10 септември 2019
Мислења
85
Поени од реакции
111
Imam 20 godini, sakam da probam seks so masko, aj ako ima nekoj sto zivee sam i da me ebe dobro cela nok moze da mi pise i ke se dogovorime

Член од
3 август 2019
Мислења
91
Поени од реакции
110
Oglas: masko sum i imam 45 godini, sakam da probam sex so devojka od 18 do 25 godini. Ako ima zainteresirana neka pise. Cena po dogovor.

A be temava e za ljubovni problemi ne za zelboteki i lecenje bolesti. Alooooooo!

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.572
Поени од реакции
940
Imam 20 godini, sakam da probam seks so masko, aj ako ima nekoj sto zivee sam i da me ebe dobro cela nok moze da mi pise i ke se dogovorime
Сега секс со машко, а до пред малце беше со професорка од факс lol what?

Иначе коментариве ви се комедија, пукам од смеа
:LOL::LOL:

Член од
24 јуни 2020
Мислења
8
Поени од реакции
4
Zdravo sakam da slusnam mislenje od vas. imam 21godina vo brak sum 3 godini. No ovie nekolku meseci maz mi voopsto ne me privlekuva. Ni seksot ne e kako sto bese, koga imame nisto ne osekjam, a i ne ni pomisluvam sega na seks iskreno. Ne znam vo koj e problemot dali vo mene ili vo nego. Isto ovie meseci mnogu mislam na edno momce so koe se imam samo smuvano i nisto drugo. Od glava ne mi izleguva toj, ne znam sto da pravam....

Kajgana Shop

На врв Bottom