panelrazarac
Iliti dsuki namerno sam ti trazio listu kada si kao delio pre par dana i potvrdio sam sebi da si jos uvek arogantna stipsa kao sto si i oduvek bio
Reko njegovi najblizi saradnici ga napustili pa se malo promenio kad ono sad je jos veca stipsa nego sto je bio
panelrazarac
Iliti dsuki namerno sam ti trazio listu kada si kao delio pre par dana i potvrdio sam sebi da si jos uvek arogantna stipsa kao sto si i oduvek bio
Reko njegovi najblizi saradnici ga napustili pa se malo promenio kad ono sad je jos veca stipsa nego sto je bio
panelrazarac
Izgleda si se ti pogubio malo ,juce sam napisao da dijelim 4 liste sa jednog servera i sve ti pozadi ljepo pise kad je kvota ispunjena napisao sam ,ti si se javio kasnije vec.Iako svi koji su se javili dobili su liste al drugacije evo jos i sad ih saljem mozda bi i ti dosao na red ,sad definitivno si sve rekao o sebi sa gore postom tako da adio .I niko nije nije mene napustio zena i familija svi su na kupu.A bogme i forum funkcionira bezprekorno ,a ekipa mrak decki za skinut kapu do poda,necu u detalje hahaah.
Sto mislis koj moze da bide ? Hahahaha
I mislam deka tie u Afrika gladnite moze covek da gi zasiti ,nego li ovde poedinci so listi.Ako sega nema listi i sto da se gleda , ce nema nikogas.
Sto mislis koj moze da bide ? Hahahaha
I mislam deka tie u Afrika gladnite moze covek da gi zasiti ,nego li ovde poedinci so listi.Ako sega nema listi i sto da se gleda , ce nema nikogas.
Moze li neka dreambox lista sa nemackim kanalima ako ima neko visak,da potraje malo duze..
Da probamo i to cudo imam mac listu zauzvrat.
Pozdrav kajganovci i sa sto manje svadja ipak je ovo forum da se druzimo i pomazemo jedni druge.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.