Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
24 октомври 2017
Мислења
517
Поени од реакции
579
panelrazarac
Iliti dsuki namerno sam ti trazio listu kada si kao delio pre par dana i potvrdio sam sebi da si jos uvek arogantna stipsa kao sto si i oduvek bio
Reko njegovi najblizi saradnici ga napustili pa se malo promenio kad ono sad je jos veca stipsa nego sto je bio
Ova ti je dobra, kad ti neko nesta neda ti odmah po njemu, nije ti losa taktika ioako je sramotna, moras malo biti mudriji kad nesto molis!

Член од
14 ноември 2017
Мислења
95
Поени од реакции
111
panelrazarac
Iliti dsuki namerno sam ti trazio listu kada si kao delio pre par dana i potvrdio sam sebi da si jos uvek arogantna stipsa kao sto si i oduvek bio
Reko njegovi najblizi saradnici ga napustili pa se malo promenio kad ono sad je jos veca stipsa nego sto je bio
Drug i ja sam trazio listu!!! Nisam dobio
Nema potrebe da ovako pises jer ovdje ti je sve dobra volja!! nije duzan niko da ti nesto posalje
LP

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
panelrazarac
Izgleda si se ti pogubio malo ,juce sam napisao da dijelim 4 liste sa jednog servera i sve ti pozadi ljepo pise kad je kvota ispunjena napisao sam ,ti si se javio kasnije vec.Iako svi koji su se javili dobili su liste al drugacije evo jos i sad ih saljem mozda bi i ti dosao na red ,sad definitivno si sve rekao o sebi sa gore postom tako da adio .I niko nije nije mene napustio zena i familija svi su na kupu.A bogme i forum funkcionira bezprekorno ,a ekipa mrak decki za skinut kapu do poda,necu u detalje hahaah.
Автоматски споено мислење:

Drug i ja sam trazio listu!!! Nisam dobio
Nema potrebe da ovako pises jer ovdje ti je sve dobra volja!! nije duzan niko da ti nesto posalje
LP
Nisi ti trazio listu nego jedno objasnjenje koje ti nazalost nemogu ispunit

evo brzi misko ja sam ti poslao listu umjesto dsukija , valjda je zaboravio netreba odmah bacat drvlje..
62 se javila do danas ludnica hahahah

Tako sve je podijeljeno pm prazan vidimo se mozda kojom prilikom adio :pijanco: :angel:

Последно уредено:
Член од
19 декември 2008
Мислења
2.090
Поени од реакции
2.235
Член од
26 мај 2018
Мислења
208
Поени од реакции
162
кој ќе гледа на оваа листа?(((

имаш 4 постови,,,,во 3 те бараш некој да ти испрати листа
а во 4 тиот пост јавно објавуваш листа((((

сигурно си некој старо нов член.
Sto mislis koj moze da bide ? Hahahaha
I mislam deka tie u Afrika gladnite moze covek da gi zasiti ,nego li ovde poedinci so listi.Ako sega nema listi i sto da se gleda , ce nema nikogas.

Член од
19 декември 2008
Мислења
2.090
Поени од реакции
2.235
Sto mislis koj moze da bide ? Hahahaha
I mislam deka tie u Afrika gladnite moze covek da gi zasiti ,nego li ovde poedinci so listi.Ako sega nema listi i sto da se gleda , ce nema nikogas.
овај по датумот на регистрација,,може,да смрди,,,на malesevac?

Член од
31 декември 2018
Мислења
150
Поени од реакции
335
Moze li neka dreambox lista sa nemackim kanalima ako ima neko visak,da potraje malo duze..
Da probamo i to cudo :) imam mac listu zauzvrat.
Pozdrav kajganovci i sa sto manje svadja ipak je ovo forum da se druzimo i pomazemo jedni druge.

Член од
24 октомври 2017
Мислења
517
Поени од реакции
579
Prije pola godine objavljeno malesevac, zakasnio si

Kajgana Shop

На врв Bottom