,,,zavisi kade e ubodot,,,pravo vo bolnica,,,Дали некој има искуство со каснувања на инсекти во уста/грло?
Преживеав со некои апчиња ама не ми проаѓаат плускавците на крајникот. Да, за крајник ме боцна,,,zavisi kade e ubodot,,,pravo vo bolnica,,,
Isti efekt ti e dali pred ili posle igranje fudbal...obidi se da ne pies voopsto.Kolku e opasno diklofenak pred fudbal....me boli malku kicma, a mi se igra mi se place?
Пола испив....50 мг, ептен јаки утакмици, се мачкав и со контрапеин мастот, помогна многу.Isti efekt ti e dali pred ili posle igranje fudbal...obidi se da ne pies voopsto.
... ако одиш на утакмици за да пиеш диклофенак, поарно не иди!Пола испив....50 мг, ептен јаки утакмици, се мачкав и со контрапеин мастот, помогна многу.
Едно пола саат бев многу малку дизи, "испари" после тоа.
Скоро секој ден играм, не оставам да се опорави, ама ќе мора барем три недели да одмарам со фудбал и трчање.
Morav....zaradi performansi, ne deka ne mozev i taka. Sega ke aknam dve piva da procistam bubrezi... ако одиш на утакмици за да пиеш диклофенак, поарно не иди!
... акни едно, џабе трчаше, пивско меше на повидок!Morav....zaradi performansi, ne deka ne mozev i taka. Sega ke aknam dve piva da procistam bubrezi
,,,,nemoj da odish,,,trchaj,,,... ако одиш на утакмици за да пиеш диклофенак, поарно не иди!
Пола испив....50 мг, ептен јаки утакмици, се мачкав и со контрапеин мастот, помогна многу.
Едно пола саат бев многу малку дизи, "испари" после тоа.
Скоро секој ден играм, не оставам да се опорави, ама ќе мора барем три недели да одмарам со фудбал и трчање.
Многу фален е др Старова, има ординација кај Мавровка.Некој да предложи добар кожен лекар..
Се работи за новороденче, со црвенило (можен белек) на фаца.
Секое инфо е добредојдено.
Поздрав.
Автоматски споено мислење:
Некој да предложи добар кожен лекар..
Се работи за новороденче, со црвенило (можен белек) на фаца.
Секое инфо е добредојдено.
Поздрав.
... мое мислење, дека СЕГА не е време да се оди по лекари, ако навистина нема потреба, а и ако има црвен белег, а нема други симптоми нема што тука многу да направи дерматологот на новороденче, оти не може ниту кортикостероидна маст да препорача ниту пак нешто да превземе ако нема други симптоми на чешање, оток или лупење, едноставно може е таков белег што со време ќе се изгуби...Некој да предложи добар кожен лекар..Се работи за новороденче, со црвенило (можен белек) на фаца.Секое инфо е добредојдено.