Oва што го направи полицаецот е класична дебилчина толку да немаш мозок дека можеш да удавиш човек треба да си стварно ограничен и истото не го оравдувам, но ова палење, крадење и што ја знам па уште помалку го оправдувам... од тоа малку што прочитав знам дека полицајците се суспендирани и против нив има соодветна постапка што треба сега да повеќе не ми е јасно.
Инаку, ниту сум расист ниту некогаш сум мразел црнци, цигани, азијаати или шта ја знам, исто така и сестрами мање више беше таква немаше омраза према никој, но преку ворк енд травел отиде во америкаа и таму е веќе 7-8 години, после 3 месеци откако почна да работи почна да ми зборува како црнците се стока, како се олош, кога јаа прашав зошто мисли така ми виак немаш појма како се понашаат, демек се им смета, се некој ги обесправува, тражат секогаш некои права кои мислат дека ги заслужуваат ( ве потсеќа на едно племее тука кај нас), како и да е можеби немааат рамноправни услови со белците, но ниту се трудат, ниту образование имаат, ниту сакаат да го имаат, туку само да се одземе што повеќе од другиот, аа исто така видов и пред некое време статистика 90% од криминалот во САД е извршен од црнците, така да по мене не се за жалење многу.