Кајгана турнир во ШАХ

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
И јас сум за турнир во шах ама во живо, жално е што нема со кого да играш редовно бидејќи на многу луѓе играта им е досадна или пензионерска, а реално е далеку и од двете работи. Така да ако се организираме, имате играч плус :)

Дечки најдобра варијанта е igrajmo.se, правите акаунт, одбирате chess, креирате соба и чекате да дојде некој во договореното време(и да не дојде форумџија ќе влезе некој рандом играч). Поентата е дека таму кога се игра во собата можат до 8 луѓе да го следат мечот. Башка има и чат.

Каснам 5-6 години... Има ли некој заинтересирано?

Да изиграме со некој 1-2 партии во карантинов?

На chess.com сум: nikola69
Па ајде ако сме доволно дечки за турнир.. или па 1vs1...

Специјалност ми е: 3 минути без икремент. Значи чисти 3мин, а може и 5.. до максимум 10мин игра.
За повеќе од 10мин, немам нерви да играм на нет. Да сме на маса, на вистинска табла тогаш да... би играл и без тајмер.

На chess.com сум: nikola69
Па ајде ако сме доволно дечки за турнир.. или па 1vs1...

Специјалност ми е: 3 минути без икремент. Значи чисти 3мин, а може и 5.. до максимум 10мин игра.
За повеќе од 10мин, немам нерви да играм на нет. Да сме на маса, на вистинска табла тогаш да... би играл и без тајмер.
Пушти се една партија

Пушти се една партија
кој ти е јузер нејм?

На линкот требаше да има креирано партија...
да ама ко кликнав веќе некој друг ја имаше влезено

Ете уште еден челинџ на 10 мин.
Ме растури 2 партии ама малиот ми се бесеше над мене со телефонот некоја игра ми покажвеше... ево џелинч ти пуштив на 3мин тајмер...

едит: 5-0 за 2мин... мислам дека доволно ми е шамарење :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom