Кога се случува велепредавство обично има сериозни последици, инстантно.и во нивно име ни го направија најголемото предавство..
Што тебе ти се смени во последниве 2 години откако се случи велепредавствово?
inb4 ама децата наши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога се случува велепредавство обично има сериозни последици, инстантно.и во нивно име ни го направија најголемото предавство..
Тоа. Manga разбира. Тоа. Срање. е зошто. Со либтардиве. НИКАД. Нема да ги подржувам.
И ваквиве го сменија светот, палат, убиваат, рушат... xD
Дали може да се знае колку години имаш?Тоа. Manga разбира. Тоа. Срање. е зошто. Со либтардиве. НИКАД. Нема да ги подржувам.
Види сега колку си конфузен и контрадикторен, а можеби и лицемерен...Кога се случува велепредавство обично има сериозни последици, инстантно.
Што тебе ти се смени во последниве 2 години откако се случи велепредавствово?
Јас те прашувам за оваа што сега ја браниш оти Трамп ги прогласил за терористи.Не знам за таа америчка антифа, но нашата т.н антифа, вистинската онаа од 1941, што ние ја знаеме како НОВ, е темел и причина зошто постои Македонија денес како независна држава.
Ама неможе никој нив да ги пали, руши и убива сега?И ваквиве го сменија светот, палат, убиваат, рушат... xD
За тебе бесокнечно повеќеИ ваквиве го сменија светот, палат, убиваат, рушат... xD
Дали може да се знае колку години имаш?
Од една страна збориш за правата на црнците...
Wow. Со лесно, тешка последица. Значи 2 години водиш тежок преживувачки живот неможејќи да се самоопределиш...погазено ни е основно право во повелбата на обединетите нации, за можност на самоопределување...
Приметив, се гледа дека си петта/шеста деценија од животот.За тебе бесокнечно повеќе
А да те прашам, што тебе ти промени... промената на името на државата, комплетната ревизија на историјата и двојазичноста ???Прочитај ми го првиот пост во темава, никаде не спомнав црнци.
Што се однесува до сликата што ја ставив, занемарија, ја ставив пошо неколкумина овде на чело со @Manga ставија преглупи хехенца.
Се разбира дека all lives matter а не само блек.
Wow. Со лесно, тешка последица. Значи 2 години водиш тежок преживувачки живот неможејќи да се самоопределиш...
Не знаев дека постои ова.Иначе (не)друже анон ти си Ageist како што би рекле твојте.
У принцип, ме дискриминираш...
Па нормално дека не ми промени ништо бе, тоа е поентата што треба да ја сфатиш.А да те прашам, што тебе ти промени... промената на името на државата, комплетната ревизија на историјата и двојазичноста ???
Имаш подобар живот? Ти порасна платата? Судството се среди? Корупција нема? Нема веќе тендераштво?
Замисли како само како би реагирал Јосип од Кумровец кога би сратнал некој денешен прогрсивен примерок од антифа?Несваќаш дека овие модерниве се тотална спротивност на поранешните?Не знам за таа америчка антифа, но нашата т.н антифа, вистинската онаа од 1941, што ние ја знаеме како НОВ, е темел и причина зошто постои Македонија денес како независна држава.
Секако дека ти пречиме. Ти кажуваме тоа што не ти се свија, не ти одговара со погледот на светот и тоа што нејќеш да слушаш.Не знаев дека постои ова.
Можно е да сум, особено на форумов.
Такви ликови најмногу ми пречат но поради истите карактеристики што ги имате а не поради возраста.
Па нормално дека не ми промени ништо бе, тоа е поентата што треба да ја сфатиш.
(само болд!)Јас те прашувам за оваа што сега ја браниш оти Трамп ги прогласил за терористи.
Таа Антифа е една од најголемиот виновник за омразата и во Америка и во Европа.
За 41 се согласувам во целост, но само за тогашната борба, немам никаков респект ниту добро мислење за сите оние кои хи предале своите соборци после војната.
Аха, со таков чергарски менталитет, очекуваш некој да те свати сериозно...Па нормално дека не ми промени ништо бе, тоа е поентата што треба да ја сфатиш.
Целото кукање за името да се преточеше во нешто продуктивно, ќе бевме поасално место за живеење.