Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Бараш објаснување за нешто од Трамп, најкловн претседателот во последно време?Не ми е јасно, да ми објасни некој![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Бараш објаснување за нешто од Трамп, најкловн претседателот во последно време?Не ми е јасно, да ми објасни некој![]()
Терористи се.Зошто АНТИФА да ја прогласува за терористичка. Па зар таа организација не е иста како оние момци кои се шетаа по Шарлоствил, зар нема „добри луѓе и на двете страни“, ваљда не се терористи и сите во АНТИФА?
Не ми е јасно, да ми објасни некој![]()
Реторичко беше прашањето, не дека очекувам Трамп или обожавателите негови (и тукашниве) да ми одговоратБараш објаснување за нешто од Трамп, најкловн претседателот во последно време?![]()
Господата што маршираа во Шарлотсвил исто ли се, оти така кажа светиот спасител на белата раса пред некоја година?Терористи се.
Не ги гледаш тие момци што ги спомуваш да палат и демолират од време на време со години.Посебно Портланд каде им е базата.Зошто АНТИФА да ја прогласува за терористичка. Па зар таа организација не е иста како оние момци кои се шетаа по Шарлоствил, зар нема „добри луѓе и на двете страни“, ваљда не се терористи и сите во АНТИФА?
„Господата во Шарлотсвил“ немаа организирано орање на толпа со автомобили. Еден лудак беше. Цајканов е, исто така, еден лудак. Овие организирано палат и уништуваат, маскирани.Господата што маршираа во Шарлоствил исто ли се, оти така кажа светиот спасител на белата раса пред некоја година?
Чудно некако како секогаш од таа страна е еден лудак, lone gunman, rouge soldier, bad cop.„Господата во Шарлотсвил“ немаа организирано орање на толпа со автомобили. Еден лудак беше. Цајканов е, исто така, еден лудак. Овие организирано палат и уништуваат, маскирани.
Антифа ти е нешто комплетно различно а комплетно исто со ККК и Скинерите.Зошто АНТИФА да ја прогласува за терористичка. Па зар таа организација не е иста како оние момци кои се шетаа по Шарлоствил, зар нема „добри луѓе и на двете страни“, ваљда не се терористи и сите во АНТИФА?
Докажи ми дека не е така. Ако не можеш да ми докажеш, значи е факт. Тоа го прави твоето чудење небитно.Чудно некако како секогаш од таа страна е еден лудак, lone gunman, rouge soldier, bad cop.
Не мислиш дека медиумите уште од кога се кандидираше за претседател многу почнаа да го тролаат човекот?Бараш објаснување за нешто од Трамп, најкловн претседателот во последно време?![]()
Иста финта што прават кај нас со повеќе државјанства....Не мислиш дека медиумите уште од кога се кандидираше за претседател многу почнаа да го тролаат човекот?
Еве и ден денес многу негативна кампања има против него. Тоа демократско/либерално крило има преголемо влијание по медиуми ширум светот. Не може некој толку глуп човек и толку омразуван човек да прелаже над 300 милиони нација и да стане претседател. Не сум фан на трамп, не ме ни интересира многу многу што им се дешава внатрешно, затоа дај те молам кажи ми што лошо направи Трамп во неговиот мандат ?(јас стварно не пратам многу и не знам дали и што има лошо направено). Само те молам немој и ти да ми кажеш дека неговата политика за имигранти и политиката за Зидот биле глупости кога и Израел кога ставаше Зид никој ништо не кажа а за имигрантите ставот беше дека треба да се сопре ИЛЕГАЛНАТА ИМИГРАЦИЈА а не ЛЕГАЛНАТА. Значи си зимаш Грин Кард и немаш гајле. Проблемот во Америка се ИЛЕГАЛНИТЕ ИМИГРАНТИ којшто ем работат на црно ем им зимаат работа и плата (каква таква) на легалните Мигранти или на Американските Државјани.![]()
Како со НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ, луѓе којшто не се легално во државата добиваат било што ? Тој човек не може да гласа, не може легално да работи, да се лечи, да плаќа данок... Тој човек таму може само да „Прави“ криминал. Реално и доста од Хиспано криминалците им се не легални.Иста финта што прават кај нас со повеќе државјанства....
Импортираат гласачи...
Како за деген трамп доста паметен искочи. Мене барем ме зачуди како се справувал со некој работи. Како за деген, одличен претседател им искочи.Видете, нормално е црнциве да се бунат против полициската бруталност поради големата и неславна историја измеѓу нив ама не ми е јасно зошто се самоуништуваат со тоа што се пали се околу нив. Како Азијатот ти е крив за проблемот, друг црнец што има пиљара или некој белец што секој ден добар ден ти вика.
Трамп ти е деген но има смисла за што спомна професионални демонстранти кои почнуваат со насилства и палење.
Видов доволно видеа каде што камења фрлаат и белци и црнци и палат и тепаат исто белци и црнци.
Фали сега некоја будала да се распука со полуавтоматско и да му се случи Мајдан на Американциве.