Ja bih kose raspletene, Duge, crne, da na meni leže. Dok se obruč oko srca Polagano steže. Ja bih oči zaljubljene. Nema suza, sve je kao prije, Jedan prsten oko prsta Da me sad ugrije. Iz duše uzdasi ti kliču A ti si sa njim otvorila priču... Sve tajne uvijek na vidjelo izađu, Kada me neke tužne pjesme nađu. I pijem do nekih sitnih sati, Jer ne može srce tugu da prihvati. Iz mene niče, a iz mene viče, Taj se život mene ne tiče.... |
Citavo jutro cekam tvoj post... Dobro jutro..
Ja bih kose raspletene,
Duge, crne, da na meni leže.
Dok se obruč oko srca
Polagano steže.
Ja bih oči zaljubljene.
Nema suza, sve je kao prije,
Jedan prsten oko prsta
Da me sad ugrije.
Iz duše uzdasi ti kliču
A ti si sa njim otvorila priču...
Sve tajne uvijek na vidjelo izađu,
Kada me neke tužne pjesme nađu.
I pijem do nekih sitnih sati,
Jer ne može srce tugu da prihvati.
Iz mene niče, a iz mene viče,
Taj se život mene ne tiče....
Dobro vam jutro dobri ljudi.Ugodan vikend.
Некој добар EX YU сервер со филмови и серии со превод ако можи во ПП фала ви
Može se nabaviti al sve što je rijetko je skupo na tržištu .. platiš mi 100 eura i nabavim tiPorzdrav!
Ima li nevo config za stalker_portal na openbullet?
password pour rar stpедна астра....има пасс..за да траее
Kud taj najskluplji da traži?Može se nabaviti al sve što je rijetko je skupo na tržištu .. platiš mi 100 eura i nabavim ti
To je realna cijena ako hoće neko tu slast .. ako to daš jeftino obezvrijedi se pa ga ima svako , a nema ga niko.Kud taj najskluplji da traži?
Srećno sa nabijanjem,imat ćes posla, takvih je dugačak red..Ovaj forum je postao katastrofa,o svacemu ima samo nema o cemu treba da bude!!!svaki dan se isti hvale kako su oni najbolji,kakve one liste imaju,..respect za ove dobre ljude sto su manjina na ovom forumu,a ove ostale hvalisavce i smradove nabijem na onu stvar..toliko od mene ..