Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
А успеа да ги лоцираш преку пошта пред да ти стасаат?

Да да ... ете имам ставено слика погоре ... плус и денеска пишува дека е испорачана до дома ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

68bca4f1463f1d952b7be69d3ca34740.jpg

Ајде аирлија нека е [emoji846]

Со среќа да си ги користиш, па и на наша глава. :)

Дали некој има порачувано кондоми од алиекспрес од кинеските фирми?
Сакам да порачам 100-200 па ме интересира квалитетот.

Дали некој има порачувано кондоми од алиекспрес од кинеските фирми?
Сакам да порачам 100-200 па ме интересира квалитетот.
Обрни внимание на големината, кинеските големини се помали, нивното XL е како овдешното L.
И барај да најдеш од тие Бактериостатик тие се квалитетни и добри ТОП за партнерката да не ти добива од таканареченото ,,бело прање,,.
Автоматски споено мислење:

a2c1aff10310ce7f8cf37bc13d9c6089.jpg

Има надеж ..

А како го отвараш оваа преку некоја апликација ли на плеј сторе?
Гледам дека ни преку компјутер ни преку телефон не се отвара веб страната на МК пошти, ниту нивната страна ѕа следење на пратки.

Последно уредено:
Обрни внимание на големината, кинеските големини се помали, нивното XL е како овдешното L.
И барај да најдеш од тие Бактериостатик тие се квалитетни и добри ТОП за партнерката да не ти добива од таканареченото ,,бело прање,,.
Автоматски споено мислење:

А како го отвараш оваа преку некоја апликација ли на плеј сторе?
Гледам дека ни преку компјутер ни преку телефон не се отвара веб страната на МК пошти, ниту нивната страна ѕа следење на пратки.

Ова преку 17track ... имаш апликација можеш да си ја симнеш ...

Има некој прашано во пошта што е работава?

Има некој прашано во пошта што е работава?
[/QUOTE
Јас имам прашано поштар рече дека нема пратки одамна само писма и сметки носеле. А и гледам дека у Велес вршат достава по сликава од погоре на ,,репрезент,,

Да не знае некој дали почна да си функционира нормално целава постапка со праткиве(ги прочитав претходните неколку страни ко да живнала работава),јас пред една недела нарачав неколку работи гледам пишува за 90дена :D

Да не знае некој дали почна да си функционира нормално целава постапка со праткиве(ги прочитав претходните неколку страни ко да живнала работава),јас пред една недела нарачав неколку работи гледам пишува за 90дена :D

Капка во морето ... чекам пратки кој што се порачани на средината на март ...
33e94dec00ed9fe6fc6a5b76e7e98273.jpg

Еве ти слика да се разочараш [emoji846]
Како што гледаш од 20 март нема никаква промена...
Мое мислење додека не се отвори аеродромот кај нас вака ке биде.

AMAN BE LUGE EDNO PRASANE?!?!??!?!?FUNKCIONIRA LI POSTAVA NASA VOOPSTO OVDE VO OHRIDOV MI KASNAT VTOR MESEC I SMETKI I PRATKI I SE OSTALO,ZNAE LI NEKOJ NESTO STO E RABOTAVA??!??!!?

Јас пратки во март порачани ги чекам уште. Не работеше аеродромот во СК и се наопаку е поради коронава. А поштарите мува не ги лази, го боли к..от, државна работа, загарантирана плата, која мотивација ја има да внесе малку повеќе труд во работата ко и вака се може...

Јас пратки во март порачани ги чекам уште. Не работеше аеродромот во СК и се наопаку е поради коронава. А поштарите мува не ги лази, го боли к..от, државна работа, загарантирана плата, која мотивација ја има да внесе малку повеќе труд во работата ко и вака се може...
Немаат врска поштарите со ова. Затворени граници + ДУИ во пошта си го прави своето,

Немаат врска поштарите со ова. Затворени граници + ДУИ во пошта си го прави своето,

Да да секако немаат, сметките преку граница стигаат. јас кај што живеам нема ни еден албанец поштар, има еден турчин (торбеш) и ТОЈ е најпоштен и најработлив од сите.

А па и пред ДУИ да влезе во поштата шо беше таа една ажурна и одговорна институција што да ти зборам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom