Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Tisi sebe nazvao Panel razarac ;) kao ti si toliko jak da mozes panel razoriti hahahahah ;) Ali vidim kako vidim da vise i obicni ljudi ne vjeruju u vase lazne izjave i objave ;) nego kad si toliko jak i pametan javi se dacu ti platu finu da taj svoj bolesni mozak iskoristis;) panelrazarac hahaha...
sad si najebal :angel:

Tisi sebe nazvao Panel razarac ;) kao ti si toliko jak da mozes panel razoriti hahahahah ;) Ali vidim kako vidim da vise i obicni ljudi ne vjeruju u vase lazne izjave i objave ;) nego kad si toliko jak i pametan javi se dacu ti platu finu da taj svoj bolesni mozak iskoristis;) panelrazarac hahaha...
:pijanco: :pijanco: :pijanco: :pijanco: :kafence:

Bez-naslova.png

Последно уредено:
trazi i brisi hahahahh :aplauz:

Panel Pusac imam za tebe Traktor da mi radis na njivi, ako si voljan da mi pokosis travu,da pokupis smece i tako eto da radis dacu ti finu Platu.

ekipa, dobra večer!!! ima li tko viška m3u listu s ex yu i de kanalima?

Pozdrav svima
Jel moze jedna m3u Lista za Smart TV, sa nasim domacim Kanalima :)
Hvala unapred
p.s. Ne bi se ljutio da je i neka sa vise konekcija;)

4999
Автоматски споено мислење:

Sta ti mislis da mi za Bozic nemamo sta radit nego gledat glupe pinkove aj ne smaraj narod vise,supalj si ko i tvoj server
hahahha lista pod imenom cirkus gradina , recimo radiš u austriji i uzmeš listu gradinu hahahhaha pa mene bi bilo sram , pa brate uzmeš onda pravu listu tvviet, red devils ili art ili kreka ili diogen sa svojom videotekom a ne ovu cirkus listu :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom