Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Idi leci se bruder postavio si listu da bi gastarbajteri kupivali kod tebe jes ti normalan? I jos se javno zalis sto ne kupujemo kod tebe.
Sto tebi da placam 100€ kad bosnacafe kosta 60€
Eno ovi koji se uliziju pa neka kupe od tebe a ja cu bosnucafe za upola manje novca jer nemam sta da gledam

Cak sam ti i listu nahvalio u nadi da ces se smilovati i dati mi jednu visekonakcijsku kad ti tipicna stipsa
Drugo se i nije moglo ocekivati

To je moj drug i on zna da ja imam listi ko i on, nudio jeste jaranski al meni to nije trebalo .. , ako mi zatreba da gledam dat ce mi dozivotnu listu , a ti testovi su za sitnu buraniju ;)
od ovoga mozes samo dobiti koronu..
Idi leci se bruder postavio si listu da bi gastarbajteri kupivali kod tebe jes ti normalan? I jos se javno zalis sto ne kupujemo kod tebe.
Sto tebi da placam 100€ kad bosnacafe kosta 60€
Eno ovi koji se uliziju pa neka kupe od tebe a ja cu bosnucafe za upola manje novca jer nemam sta da gledam

Cak sam ti i listu nahvalio u nadi da ces se smilovati i dati mi jednu visekonakcijsku kad ti tipicna stipsa
Drugo se i nije moglo ocekivati
Kakva lista!!!On da ima koronu bilo bi ga zao da ti prenese :) :):):)

Izvinjavam se zbog tona.Zena spava :LOL:

Laganini samo molim. Nemoj da sad objavim najnoviju iz diogena, ovu frišku haha... Onda će te popizdit haha...

Poz drustvo,da nema neka lista da se pogleda malo ex yu program?

A vas vecina ovde mjesecima dijeli moje ip adrese i ja se nisam ni jednom naljutijo ;) a ip adrese koje su bile to je radi Ljudi koji kao nesto glume i na kraju jedva docekaju neke liste koje traju po 24h.ovde ne ubrajam ljude iz Bosne,HR ,SR,MK,CG. Zato sad gasim listu jer od ovi koji imaju da plate,koji glume da nesto znaju a neznaju nista znaju samo lajati i nista vise. Ja sam pokusao ljudima koji stvarno nemoju mogucnosti dobiti kvalitetnu i dobru listu da gledaju za Bajram pustiti na 48h,kao sto sam pustijo i za Katolicki Bozic i tako i za Provoslavni Bozic...
Sta ti mislis da mi za Bozic nemamo sta radit nego gledat glupe pinkove aj ne smaraj narod vise,supalj si ko i tvoj server

Ovo me podjseca na pricu od druga kad su se nasli u Njemačkoj na mecu Adnana Catica /Felixa Sturma njih par rasutih svuda po svijetu pa se u kafani zapilo poslije meča , u neka doba neko spomenuo hoće li se ići u obliznji Puf ..
ma jok neće niko , gdje ce to ... svako vjeran ženi , fin zlatan .. rastali se kaze i ja stao u jednoj ulicici zapalio cigaru , dvije, da se razidju da mi je ić´ krhat :D ..proslo 20 minuta ja u PUF kad svi tamo ... :D

Slabo zamećete tragove i pricate sifrirano jebiga :D

Misko je Kralj ;) Tomi Misko ;)
Hvala za listu nisi stvarno trebo, imam dosta toga. OK necu te dirat.
n5FXJdU.png
luDh5gW.png

Последно уредено:
Sta ti mislis da mi za Bozic nemamo sta radit nego gledat glupe pinkove aj ne smaraj narod vise,supalj si ko i tvoj server
Tisi sebe nazvao Panel razarac ;) kao ti si toliko jak da mozes panel razoriti hahahahah ;) Ali vidim kako vidim da vise i obicni ljudi ne vjeruju u vase lazne izjave i objave ;) nego kad si toliko jak i pametan javi se dacu ti platu finu da taj svoj bolesni mozak iskoristis;) panelrazarac hahaha...

Tisi sebe nazvao Panel razarac ;) kao ti si toliko jak da mozes panel razoriti hahahahah ;) Ali vidim kako vidim da vise i obicni ljudi ne vjeruju u vase lazne izjave i objave ;) nego kad si toliko jak i pametan javi se dacu ti platu finu da taj svoj bolesni mozak iskoristis;) panelrazarac hahaha...

Nemoj tako druze , nije se on nikad izjasnio i tacno naveo koje panele razara ..mozda je covjek mislio na one od stiropora :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom