Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ми треба совет од некоја љубовна гуру мајсторка.....ама молам по пп да биде....знам и надокнада да дадам, дарежлив тип сум.

Член од
10 август 2013
Мислења
543
Поени од реакции
931
izvini so ti e problemot?
inace fala na mislenje.
Си нашла девојче и ти кај да прашуваш вакви работи, гледаш сите ти мислат лошо и се заебаваат ако прашаш нешто сериозно, затоа мој совет: ич не ни прашувај на форумов..

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Da ve prasam na eden decko mu pishav na fb go bucnav i zdravo i ne mi vrati. Dali mislite deka treba da se povlecam?
Да, под итно повлечи се и не си го троши џабе времето на него, не ти треба таков, преориентирај го вниманието на некој повреден.

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.577
Да, под итно повлечи се и не си го троши џабе времето на него, не ти треба таков, преориентирај го вниманието на некој повреден.
kako beshe ona jas mu pishav si ja zavrsiv mojata rabota a on ako ne mi vrati ne mi treba takov utre deca ke iame ke gi zaborai od gradinka da gi vrati. ahahaha

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
kako beshe ona jas mu pishav si ja zavrsiv mojata rabota a on ako ne mi vrati ne mi treba takov utre deca ke iame ke gi zaborai od gradinka da gi vrati. ahahaha
Си покажала иницијатива и храброст со тоа што си го преземала првиот чекор. Не одговорил на тоа, не е страшно, продолжи понатаму. И не барај сериозен совет на место каде се пукаат сеири, убаво ти кажа и членот погоре. Поздрав!

Член од
15 април 2019
Мислења
1.117
Поени од реакции
1.577
malku da se nasmeeme :)
Автоматски споено мислење:

https://youtu.be/wiRkmfCxKcQ :)

Последно уредено:
Член од
3 август 2019
Мислења
91
Поени од реакции
110
abe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.

inace deckoto mi pisha i ne se ni sekjava deka se znaeme :(
Ete toj e zaboraven ne se ni sekava deka se znaete, utre ke zaboravi i decata od gradinka da si gi zeme!:pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.122
abe vie zaebavajte se ali mene ne mi e do smeenje.

inace deckoto mi pisha i ne se ni sekjava deka se znaeme :(
слика со деколтенце пушти му, ќе му текне одма :sneaky:

Член од
10 септември 2019
Мислења
85
Поени од реакции
111
Треба да се повлечеш но не само од него...
Zavisi kolku si zgodna, ako si zgodna ke ti obrati vnimanie

Здраво дечки, идам на факс и значи има една професорка уфф леле, морам да ја ебам. Има околу 30 години и немажена е уште, не знам како да дојдам до секс за една ноќ. Мислам само да се набилдан т.е. да бидам во дефиниција, добри пропорции и добра облека, да средам изглед малце, 188 цм сум висок. Знам дека искача девојката навечер на журки, ако некако се сретнеме случајно. Кажете некој совет, сакам само да ја плеснам еднаш.

Здраво дечки, идам на факс и значи има една професорка уфф леле, морам да ја ебам. Има околу 30 години и немажена е уште, не знам како да дојдам до секс за една ноќ. Мислам само да се набилдан т.е. да бидам во дефиниција, добри пропорции и добра облека, да средам изглед малце, 188 цм сум висок. Знам дека искача девојката навечер на журки, ако некако се сретнеме случајно. Кажете некој совет, сакам само да ја плеснам еднаш.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom