Баш скромна мапа, добро што барем Ниш и Софија се надвор од албанските етно-историски територииАгрон Џафери од Шфајцарија има нешто да им каже на Заев и Спасовски
Баш скромна мапа, добро што барем Ниш и Софија се надвор од албанските етно-историски територииАгрон Џафери од Шфајцарија има нешто да им каже на Заев и Спасовски
100% realen akaunt najverojatno od albanec posto se poznava po nacinot na pishuvanje.Агрон Џафери од Шфајцарија има нешто да им каже на Заев и Спасовски
Да бе и Ел Чека од Чикаго беше лажен профил100% realen akaunt najverojatno od albanec posto se poznava po nacinot na pishuvanje.
Alal da ti e kako go otkri.
druze te gleam tebe ti fakja klikerot za vakvi raboti, se razbirash u toa fejsbuk mejsbuk, pameten momak si mu vleze u gakji na shiptаrоv ti drzi crpkata za kompjuteri ako ako samo slikaj gi i pustaj gi tuka, imas rakija od meneДа бе и Ел Чека од Чикаго беше лажен профил
Може и во MK Skopje MOD селоТрансформираме е новото преименуваме
За да си го збогати CV-то.не ми е јасно зашто Нина Групер е министер за финансии.
никаков хејт спрема нејзе или било што, но кој кредибилитет таа го има за да ја води таа функција? тоа што го има најверојатно најуспешниот е-комерц сајт у Македонија? ако е ради тоа, тогаш Jeff Bezos би требал да ја држи истата функција во САД, нели?
Сте можеле малку околу името да се потрудите.Агрон Џафери од Шфајцарија има нешто да им каже на Заев и Спасовски
Име као име ае, навистина може некој така да се вика, ама текстов не може да помине никако, у старт се гледа дека е лажен профил.Сте можеле малку околу името да се потрудите.
Ептен џенерик албанско име и презиме.
Elaborate.некој шутрак како Тевдовски
Од цела партија, тој и Бранимир беа најистакнати поборници за повисоки даноци. Јајцата ни ги отекоа со тој прогресивен данок, Данска на балканите, мед и млеко.Elaborate.
Економските показатели зборуваат за него. Раст на економија, ужасно низок. Замина тој, Нина вади значитечно подобри бројки. Клучната мерка што ја спроведе, тотално фијаско. Неговите мораа да се одрекуваат од неговиот прогресивен данок.Elaborate.
Или може некој го саботираше да биде со такви лоши резултати, некој на кој не му беше по ќеиф од старт што он стана министер, дали беше тоа едно црномуресто лице со крива уста, така нешто.Економските показатели зборуваат за него. Раст на економија, ужасно низок. Замина тој, Нина вади значитечно подобри бројки. Клучната мерка што ја спроведе, тотално фијаско. Неговите мораа да се одрекуваат од неговиот прогресивен данок.
Политички, не преживеа ни две години. Убедливо најлош министер за финансии во историјата на државава.