СДСМ - Политичка партија

Дали ви се допаѓаат пратеничките листи со кои ќе настапува партијата на следниве избори?

• Да.

Гласови: 7 11,1%
  • Не.

Гласови: 42 66,7%
  • Можеле да стават и многу подобри кандидати.

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
Дали озбилно уредников го интервјуирал? Па овој досега А нема кажано на Топ тема :facepalm: :facepalm: :pos:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
океј ова да не ти било монтажа, ова вистина да го пишал
ОООООООООКЕЈ

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Можам да се кладам дека овој asset има пробано да си го испуши сам.
повеќе се занесува него што заборавил. илисе пази демек вирусот се пренесува и преку очи

пс.како инфо....така си го скрши вратот глумецот во ,,уби го Бил,,....пробал преку навалување на нозете на зид да си го испуши сам....и скина папци после тоа:popce:

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
1589588716949.png
Добредојдена е вонреднава состојба, бар да ги изгураме сите потребни работи од неодложна природа за да се справиме соодветно со заканата од COVID19 :)

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.907
Поени од реакции
2.943
Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Dali ovaa informacija e verodostojna ili e obicen bullshit?
Провери си сам, барем во денешно време е лесно тоа.

Член од
16 август 2015
Мислења
237
Поени од реакции
288
"Председник Северне Македоније, може слободно да ћути на језику који му нико осим Србије не признаје, а на осталим језицима може још гласније да ћути јер му нико нити тражи нити прихвата мишљење", поручио је министар Вулин.
Оваа изјава мејд мај деј. Името го сменија , двојазичност и кантонизација на големо се спроведува , Зоќи сака брзи избори да пуни кутии и да остане на власт тоа што остана со Бугарија за јазикот и историјата да го даде. Еве гледајте и сами ( зборам за ,,македонците " ( по ново граѓани на РСМ ) како соседите ни се смеат и ситат за ова што ни се случува али разбирам СДСС да ги гласаат албанците пошо тоа им е омилена партија ним , турци,бошњаци,роми... тие не се ,,македонци" и не чуствуваат исто како и ние ( во ова ние не спаѓаат тие од и ЗА СДСС што гласаат ) . Бујар Османи дал изјава некни да се спровел дог од Преспа и Бугарскиот ххахахаахаа па к*р го боли него за оваа држава и за нашиот јазик , тој си ја има Албанија и Косово и СДСС му се на власт , да можат они би не срамниле со земја. Не ми зборете за соживот со нив пошо нема и никогаш нема да има , а јас нема да имам ни соживот и не ми трбаат ни ,,македонци" што гласаат за СДСС бидејќи со тоа ме бришат и мене. Се лупавте у гради за јазикот со Договорот од Преспа сте го зачувале , ете ви сега гледајте а највеќе ме боли што пак има што ќе ги гласаат .... Бугарија пред некој ден изјави дека во нивна корист било СДСС да победи на изборите.... може ли некој што искочи на референдумот да гласа , шо гласал за Стево , шо го покрил кодот МК на таблиците со налепниците НМК и што ќе гласа пак за СДСС после сево ова да ми објасни зошто ? Зошто некој ( македонец ) гласа за партија што го брише ? Стварно сакам да знам.

F.E.A.R.

The Harem King
Член од
11 јуни 2015
Мислења
856
Поени од реакции
1.367

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.643
Поени од реакции
88.333

Свитка опашката и се врати во дупката... нула од политика, како овој, така и целата негова партија. Ова со понижувањата стана секојдневие

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Свитка опашката и се врати во дупката... нула од политика, како овој, така и целата негова партија. Ова со понижувањата стана секојдневие
Ама харизматичен е претседателов, тоа е најважно :icon_lol:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Редно беше некој неутрален да се изјасни за неправдата што Србија им ја прави со години на Косово.

Kajgana Shop

На врв Bottom