Kako da slikam da radi kad si ga opet promenioJesu drug samo jos da slikas da vidimo dali radi i dobar si![]()

Necu vise drug,jedino ako insistiras imao sam srecu i to je to. Pozz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako da slikam da radi kad si ga opet promenioJesu drug samo jos da slikas da vidimo dali radi i dobar si![]()
VLC i nije bio problem a za stb,hm...nisam siguran.sto dobro rade braća u stb , uzivam.. a tek u vlc , divota... jbg ipak ja nemam pojma
Stvarno nelazem.. Nemam zasto..VLC i nije bio problem a za stb,hm...nisam siguran.
u pravu si radiStvarno nelazem.. Nemam zasto..
Sta se preseravas.. Ljudi kazu da neće u stb.. Ja kazem da hoće i da radi.. Na ovu temu sam završio.....a sta gledate braću , i to u VLC? a jeste zajebani![]()
Vjeruj mi da nijednom to nije svjedeno, a drugo je da se pomiri sa tim...Al u biti su sami krivi, ako se reklamiraju po netu...jedna mala tajna , pola ljudi počelo plakati zbog liste od 2 brata što je stala jen čas , ja se zahvaljujem vlasniku što nam daje da ju gledamo , ali to je vjerovatno iz samo jednog razloga , a to je što ima puno korisnika pa mu se jebe što mu par stotina ljudi drka po listama ili serverima sve dok jednog dana .....
Dobro,jesam li blizu kad kazem "welcome to heathrow"gleda se da, već mjesecima, ok sve u redu... bravo... netrebamo sad razjebati..