СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
а бе греву северџански, не кога последен пат, се уште некаде сме Македонија.
Прегледај го приврзокот 250881

Ви ебам софтверот северџански.
Не ме цитирај ти од Аустралија жити господ, важи?. Сакаш вакви 1000 страни да ти извадам кај што пишува FYROM?

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Не ме цитирај ти од Аустралија жити господ, важи?. Сакаш вакви 1000 страни да ти извадам кај што пишува FYROM?
Киро Фиромџански најверојатно сега од горе не гледа и ни се смее.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.524
Поени од реакции
9.394
не те цитирам од Аустралија, од кај на мајка ти спалната те цитирам, ти праша јас ти кажав, што се лутиш сега.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.398
Поени од реакции
24.110
а бе греву северџански, не кога последен пат, се уште некаде сме Македонија.
Прегледај го приврзокот 250881

Ви ебам софтверот северџански.
100% postoi nekoja bolest, psihicka sostojba od koja si pati likot. Nema sansi so vakvi simptomi da ostani nezabelezan vo relevantnite krugovi na koi toa im e rabota. A ako nema, treba da ja imenuvaat i da propisat soodvetna terapija.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
100% postoi nekoja bolest, psihicka sostojba od koja si pati likot. Nema sansi so vakvi simptomi da ostani nezabelezan vo relevantnite krugovi na koi toa im e rabota. A ako nema, treba da ja imenuvaat i da propisat soodvetna terapija.
Владе, цитирај ме мене, немој како некоај пичка од страна да се чепкаш важи? :) Инаку општо познато на форумов е дека си тежок случај :)

Искомплексиран еден

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.398
Поени од реакции
24.110
Владе, цитирај ме мене, немој како некоај пичка од страна да се чепкаш важи? :) Инаку општо познато на форумов е дека си тежок случај :)

Искомплексиран еден
Neznam kako ke prodolzam ponatamu so zivotot posle ova soznanie, posebno sto doagja od tebe.
P. S ete ne placi te citirav. I sega sto? Ke kazis nesto pametno ko za promena ili ke prodolzis da go izigravas toj gulabot sto igral sah. Se sekjavas de, mnogu cesto koristena fraza vi bese na vremeto.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Neznam kako ke prodolzam ponatamu so zivotot posle ova soznanie, posebno sto doagja od tebe.
P. S ete ne placi te citirav. I sega sto? Ke kazis nesto pametno ko za promena ili ke prodolzis da go izigravas toj gulabot sto igral sah. Se sekjavas de, mnogu cesto koristena fraza vi bese na vremeto.
Не плачам без гајле биди :) Само следен пат не биди пичка од страна да дофрлаш важи? Макар што незнам дали некој на форумов има нерви и време да се расправа со твоите глупости. Општо познато е дека си искомплексирана личност.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.398
Поени од реакции
24.110
Не плачам без гајле биди :) Само следен пат не биди пичка од страна да дофрлаш важи? Макар што незнам дали некој на форумов има нерви и време да се расправа со твоите глупости. Општо познато е дека си искомплексирана личност.
Pa zatoa i ne te citirav, za da ne si trosis nervi i vreme na gluposti. Za vreme neznam ama ocigledno so nervite si tenok. Koga ke vidis vaka i usluga ti pravam, da ne recam ispagja deka se grizam za tebe ;).

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Секој своја рана лиже.
Немој ме расплачи :)
Автоматски споено мислење:

Pa zatoa i ne te citirav, za da ne si trosis nervi i vreme na gluposti. Za vreme neznam ama ocigledno so nervite si tenok. Koga ke vidis vaka i usluga ti pravam, da ne recam ispagja deka se grizam za tebe ;).
Важи комплекс, фала ти :)

Kajgana Shop

На врв Bottom