СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Од кај ти идеја дека ВМРО или Левица ќе го вратат името Република Македонија?
Самиот Апасиев изјавува секогаш дека ке коалицира со тој што ке се залага да го врати името, а ако победи Вмро не верувам дека нема да се спојат, ионака у право си Вмро нема став веке подолго време што ке прави така да ...

Инаку да заборавив, ИНТЕГРА ке го врати името за 100 дена, тоа и е во програмата само ако добијат власт, друго нема :pos:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Мило, оти ми се нервираш? :D :D :D :D

Вака му се обраќаш на членови и очекуваш нормална дискусија?
Па вака коа бевме копиљаци во мала на некои 7-8 годинки се лутевме кога некој нема да ни одеше по газето.

Немој. Ајде, издржи. Ќе помини за брзо...

Не ми е јасно, ама сигурен сум дека ти че ми објасниш КОИ се твоите факти и твојот светоглед. Упс, извини, па ти немаш твои.
Добро де, искористи ги тие од партија.
И онака мора извештај да пуштиш колку тоа сервеџански добро ја одбрани на форум територијата кај што си граѓанин (од кој ред, ти тумачи си).

КОЈ воопшто те праша за ова што го изнапиша? Сам си поставуваш прашања, сам си ги одговараш.
Те знаат дома дека почна сам со себе да си збораш и реплицираш?
Некако рано скува, а не е ни толку топло надвор ниту пак нешто многу те напнаа членовите тука.
Издржи.
Ја имаш мојата поддршка.
И после ова сакаш да ми кажеш дека не си изгубен случај? :)

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
И после ова сакаш да ми кажеш дека не си изгубен случај? :)
Пак прашање?

ЛЕЛЕ па ти колку тешки прашања поставуваш.
Чекај. Изгубен случај? Хмммм, да?

Можи, да.

Тоа Вас што Ве прави што реплицирате со еден куп изгубени случаи по форуми господине Тричковски? :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
БОТ ..

Воопшто не е битно што јас сакам да слушнам. Битно е што фактите говорат, дали ти е јасно?

Веб продавница ти е исто како и секоја обична продавница кога одиш да пазариш нешто. Или да ти надробам пошто си изгубен случај, ако отидеш во продавница надвор од Македонија да купиш некој производ и ако треба да добиеш БИЛО КАКОВ ДОКУМЕНТ (гарантен лист, поврат на ддв или што и да е) за производот кој го купуваш, таму пишува држава FYROM. Дали се разбираме која е поентата на сето ова? Не е битно јас што сакам да слушнам или ти што сакаш да слушнеш.
Автоматски споено мислење:

Глупав еден, софтверот е само пример... Заборави на софтвер замисли дека купуваш компири, што сакаш замисли дека купиваш. Таму има адреса и држава каде што сакаш производот да ти е доставен. Зошто таму пишува FYROM?

Изгубен случај
FYROM пишува благодарение на Киро покојнио и Бранко Октоподо и нивната партија.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Епа објасни му го ова на тие погоре
Што да им објаснам и врапците знаат СДСМ секоја пролет шутка по нешто македонско...само мислам дека им фали роба веќе. Може живи луѓе ќе почнат да шиткаат. Мртвите ги продадоа...па на живи ќе се преориентираат сега.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Што да им објаснам и врапците знаат СДСМ секоја пролет шутка по нешто македонско...само мислам дека им фали роба веќе. Може живи луѓе ќе почнат да шиткаат. Мртвите ги продадоа...па на живи ќе се преориентираат сега.
Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено, дали едните или другите :) Друг беше муабетот али небитно :)

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.788
Поени од реакции
5.063
Кур ме боли кој и што направил да ти кажам искрено, дали едните или другите :) Друг беше муабетот али небитно :)
Тоа е наслов на темата...па и јас да се држам до неа.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.784
Поени од реакции
5.788
И после се лутат некои оти се нарекувани северџани, лошо било тоа некоја странска фирма да нѐ именува со фиром, ама многу е добро што сега ќе нѐ именува со северна Македонија, а дома сме коси црти, граѓани без националност, со продаден идентитет, историја, јазик, соседите ни се потсмеваат северномакедонци сме биле, сме говореле северномакедонски дијалект норма на бугарскиот. Е ама сега таа странска фирма ќе не именува со с...... Македонија наместо со фиром... Убајни...

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.276
И ти ли гласаше на референдум?
тој излезе ама гласаше против Македонија, исто како @Bafra5 :pos::pos::pos:
(човекот со се клоновите 3 пати на ден се моли во Џамија да не постои Македонија, а овој го прашува и ти ли гласаше на референдум? :несвест:!!!)

Оваа слика е срам за МАКЕДОНСКИОТ НАРОД. После сите работи СДСМ да има толку поддржувачи докажува дека сме „мочка“ народ, генерално. Во држава (народ) со дигнитет ќе беа збришани од политичката сцена и ќе беа среќни ако немаа сериозни проблеми.
не спинувај, ова не е никаков срам за Македонците, а ти подобро читај друг пат, за расположението на Македонците ќе мора да ги дочекаш изборите, се до тогаш анкетите имаат поинакви цели, да креираат мислење, а не да истражат јавно мислење, овде недостасува процент на оние кои бојкотираат-апстинираат или гласаат за друг субјект така сликчево е пропагандна флоскула.

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
тој излезе ама гласаше против Македонија, исто како @Bafra5 :pos::pos::pos:
(човекот со се клоновите 3 пати на ден се моли во Џамија да не постои Македонија, а овој го прашува и ти ли гласаше на референдум? :несвест:!!!)
Дали јас сум гласал или не е тотално небитно, незнам дали можеш да го сфатиш тоа со тој лимитиран мозок. Ти дека излезе да гласаш или не, што направи? Кур свитка!

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.276
Од кај ти идеја дека ВМРО или Левица ќе го вратат името Република Македонија?
Е како тоа од каде му идејата?
За Левица, Апасиев јавно изјави дека ќе бара враќање на името, ти не си го слушнал тоа или како и другите да се најдеш на работа да прашаш.
За ДПсНЕ се знае дека Северџистан е реалност па и дека и самите си дадоа придонес во раѓањево на копилево.

Дали јас сум гласал или не е тотално небитно, незнам дали можеш да го сфатиш тоа со тој лимитиран мозок. Ти дека излезе да гласаш или не, што направи? Кур свитка!
е шо се лутиш сеа “ебаго“, ја те бранам а ти ме навредуваш, гледаш сите се против тебе, не сакаат северџгани такви се ги знам јас.
Ќе те дупат додека не испуштиш душа, тоа што се декларираш како Северџган уште повеќе ги храни (ја не излегов ја бојкотирав па не сум до толку ... да одговарам на такво забегано прашање!).

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom