На што го темелиш мислењето?Значи во Македонијава нема масони,да се разбереме тие се големи големи луѓе,мое мислење
Е дај по конкретно де, колку големи на пример? 2 метра? метар и 80? или па ако се по ниски од мојата прегноза, исправи меЗначи во Македонијава нема масони,да се разбереме тие се големи големи луѓе,мое мислење
Значи во Македонијава нема масони,да се разбереме тие се големи големи луѓе,мое мислење
Без темел. Од цокле и е.На што го темелиш мислењето?
Од 4 метра па нагоре.Е дај по конкретно де, колку големи на пример? 2 метра? метар и 80? или па ако се по ниски од мојата прегноза, исправи ме
Дедо ми го памти Хајле Селасие, уште кога му ја ѕидаше куќата. Тогаш се викаше Елвис и беше џуптин од Тризла (мада мајка му беше од Шутка). И тогаш Елвис забушаваше и прајше вакви масонски знаци. Едно-две, знак. Му рекол дедо ми: Море, Елвис, остај сега знаците, тоа во слободно време, дај сега фати се за работа. А овој не чекам прво третото или четврото око да ми се отвори, нов левел нешто, па дедо ми му го отворил. После усвет фатил, по Африка да ги лажи црнците и дотера да им биде цар на Етиопјаните и другар на другарот Тито, кој освен што беше слободен ѕидар, беше и пензиониран бравар.Гледав едно видео за неврзаните од 1961 ко дојдоја во Белград ко пристигнја сите Преседатели на самитот меѓу другите и Преседатело на Етиопија
Хајле Селасие ко се сликаја напрај масонски занак Прегледај го приврзокот 250501
На власт се задржа до 74 кога имаше граѓански рат
од две страни ме чуди зошто Кина е на страна Негова заедно со УСА а Израел обратно на страна на Комунистите
Па не би кажаја дека Етиопија е толко едноставна,циганско афричка држава.
Етиопија е мноо значајна у остатоци од масонско значење.Ако сте чуле за кралстфо Аксум,северна Етиопија,кое га имало зенит около 6 век пне.А претходно тргувало сс Египет и Изреалити.Ако сте чуле за етиопску кралицу Саба,што е од Аксум и е спимната у библију како иде у Ерусалим за да га предизвика цара Соломона,да гу стави на тест његову мудрост.Има и една приказна дека после опсаду на Ерусиалим од Вавилонци,кофчег на заветноста се носи у Аксум.Менелик,син на краљицу,даја завет да се чува на сигурно у Аксум(можда)И дн днска некој веруе дека кофчег е тамо.
Етиопија е пуна сс стари евреи,кои бегале преко Еритреју и Јемен.У Етиопију има мноо стара цркфа што се вика Сент Мери оф Зион. Зион? Не е случајно.У Етиопију има мноо обелисци,а знаемо кој ги изгради обелисци у Вашингтон и Париз.Масони
У Етиопију има старо темплерски замок Гондар.Едно од три могуќи места куде што е скриено темплерско(соломонско) злато е Етиопија.Други две места су Рослин Чапел у Шкотску и Оук Остроф у Канаду.
Знаме на Етиопију,превртен пентаг
рам.У Етиопију има триумфална арка сс чудни масонски симболи
Врти сучи не е бш како што вика @Сабазиј тоес да си прави циганску заебанцију.
А и не за џабе војуеше тамо Мусолини.
Има нешто.
Значи не е ни за џабе Хајле Селасие бија сс тија невржани,у кои беше и Тито,масон невиден,ха сељак од Кумровац ха ха.
А сфи граѓански војне у сфет ги финансира и креира тајна масонска фракција илуминати. Њу ордер.
Не е ни чудо што и тамо имало граѓански рат.Стари масони и илуминати не се меришеф бш.
Прво, само зеабанција бешеПа не би кажаја дека Етиопија е толко едноставна,циганско афричка држава.
Етиопија е мноо значајна у остатоци од масонско значење.Ако сте чуле за кралстфо Аксум,северна Етиопија,кое га имало зенит около 6 век пне.А претходно тргувало сс Египет и Изреалити.Ако сте чуле за етиопску кралицу Саба,што е од Аксум и е спимната у библију како иде у Ерусалим за да га предизвика цара Соломона,да гу стави на тест његову мудрост.Има и една приказна дека после опсаду на Ерусиалим од Вавилонци,кофчег на заветноста се носи у Аксум.Менелик,син на краљицу,даја завет да се чува на сигурно у Аксум(можда)И дн днска некој веруе дека кофчег е тамо.
Етиопија е пуна сс стари евреи,кои бегале преко Еритреју и Јемен.У Етиопију има мноо стара цркфа што се вика Сент Мери оф Зион. Зион? Не е случајно.У Етиопију има мноо обелисци,а знаемо кој ги изгради обелисци у Вашингтон и Париз.Масони
У Етиопију има старо темплерски замок Гондар.Едно од три могуќи места куде што е скриено темплерско(соломонско) злато е Етиопија.Други две места су Рослин Чапел у Шкотску и Оук Остроф у Канаду.
Знаме на Етиопију,превртен пентаг
рам.У Етиопију има триумфална арка сс чудни масонски симболи
Врти сучи не е бш како што вика @Сабазиј тоес да си прави циганску заебанцију.
А и не за џабе војуеше тамо Мусолини.
Има нешто.
Значи не е ни за џабе Хајле Селасие бија сс тија невржани,у кои беше и Тито,масон невиден,ха сељак од Кумровац ха ха.
А сфи граѓански војне у сфет ги финансира и креира тајна масонска фракција илуминати. Њу ордер.
Не е ни чудо што и тамо имало граѓански рат.Стари масони и илуминати не се меришеф бш.
Колкава треба да биде моќта на еден вирус за да те врати на форум?Јас искрено не верувам во масони.
ПоленакНекој попознат од Скопските адвокати имало масон. Некој повеќе околу ова?