Као прво: гадно!!walker_girl напиша:Од 2 братучет па натака најверојатно не е инцест, шо знам... не се разбирам баш ама сепак, невообичаено ми е ова... Читав во еден весник за брат и сестра кои едвај чекале родителите да им заминат на пат за да останат сами дома и да имаат сексуални односи, многу често тоа го правеле! Ако е вистина, мислам :nesvest:
Шо е најжално дечките имале по 16 - 17 години:lud:
А ако никогаш не сум ги ни видел?BeBe11 напиша:Као прво: гадно!!
Као второ - од 3ти братучеди не е инцест со 2ри е. Според мене и со 3тите не треба ништо да правиш, не само заради тоа што е инцест и што гени делите, него од морална гледна точка, крв делите упм заедно сте пораснале, па сеа на односи да премините...
Нормално, и дозволени се и деца.vardarce напиша:Незнам зошто ширите дезинформации и го плашите девојчето. Нема никакво крвно сродство помеѓу четврти братучеди, тоа е научно докажано и сега ме терате да барам екстра информации за да ги пренесам тука. Значи Љубовта_доаѓа_пак ако стварно ти се бендисува дечкото и ако стварно сакаш нешто повеќе од тоа слободно направи се што планираш, значи дозволено ти е да го сакаш, да си заљубена, да имаш сексуални односи со него...
Што сакаше да каже авторот? :raz:Wuppy напиша:Абе оправдано е ако е 3 или не ни братучед нешо роднина али од прабабми.Ја го знам тоа дете али шо викате односи абе педер се збори само за сакање а ако иде на нешо поголемо незнам не е баш најдобро али како другарка те подржувам у секој правец...со ке одлучиш твое е!!!Него ја моите треба да ги прашам за Џ..И засо нишо чудно и да ми искочи нешто и он (али недај бозе)ако го сакаш терај
П.С.BTW женско сум
pa sakase da kaze so mislesevardarce напиша:Што сакаше да каже авторот? :raz:
A seriozno...mislis da si posvois ponatamu?Macedalien напиша:Se vljubil ili ne : mene isto mi se fakja. I taka ne planiram da praam deca :kez:
:ne:VMRO напиша:A seriozno...mislis da si posvois ponatamu?