Дали може љубов помеѓу братучеди?

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Како беше она... ИНЦЕСТ - забава за целото семејство :) :) :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Незнам зошто ширите дезинформации и го плашите девојчето. Нема никакво крвно сродство помеѓу четврти братучеди, тоа е научно докажано и сега ме терате да барам екстра информации за да ги пренесам тука. Значи Љубовта_доаѓа_пак ако стварно ти се бендисува дечкото и ако стварно сакаш нешто повеќе од тоа слободно направи се што планираш, значи дозволено ти е да го сакаш, да си заљубена, да имаш сексуални односи со него...

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
walker_girl напиша:
Од 2 братучет па натака најверојатно не е инцест, шо знам... не се разбирам баш ама сепак, невообичаено ми е ова... Читав во еден весник за брат и сестра кои едвај чекале родителите да им заминат на пат за да останат сами дома и да имаат сексуални односи, многу често тоа го правеле! Ако е вистина, мислам :nesvest:
Шо е најжално дечките имале по 16 - 17 години:lud:
Као прво: гадно!!
Као второ - од 3ти братучеди не е инцест со 2ри е. Според мене и со 3тите не треба ништо да правиш, не само заради тоа што е инцест и што гени делите, него од морална гледна точка, крв делите упм заедно сте пораснале, па сеа на односи да премините... јас и со некои роднини мои, 15ти братучеди ми се, сите скоро се машки, колку и да се убави (а сите до еден се лепотани невидени) не би ни помислила да ги бакнам у уста а не па ли нешто повеќе. Само коа ќе помислам дека толку блиски сме биле ко мали и дека колку толку пак фамилијарно сме поврзани, се ежам. Али од морална гледна точка од 4ти па и нагоре не би било проблем. 4ти братучеди дали и се познават, јас едвај 2рите си ги знам сите, сеа полека полека си ги запознавам и 3тите секој ден некој нов си дознавам дека ми е братучед, а истиот тој до пред 3 дена симпатија ми бил.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
BeBe11 напиша:
Као прво: гадно!!
Као второ - од 3ти братучеди не е инцест со 2ри е. Според мене и со 3тите не треба ништо да правиш, не само заради тоа што е инцест и што гени делите, него од морална гледна точка, крв делите упм заедно сте пораснале, па сеа на односи да премините...
А ако никогаш не сум ги ни видел?

vardarce напиша:
Незнам зошто ширите дезинформации и го плашите девојчето. Нема никакво крвно сродство помеѓу четврти братучеди, тоа е научно докажано и сега ме терате да барам екстра информации за да ги пренесам тука. Значи Љубовта_доаѓа_пак ако стварно ти се бендисува дечкото и ако стварно сакаш нешто повеќе од тоа слободно направи се што планираш, значи дозволено ти е да го сакаш, да си заљубена, да имаш сексуални односи со него...
Нормално, и дозволени се и деца.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Uf jas od prvo koleno samo si gi znam rodninite , zalno no vistineto . Za sreka nikoj Resen ne mi se dopadnal pa da ispadn situacija da odam na date so rodnina hihih. A iako jas ne znam koj se vervajte tie znat , mal e grado site znaat so imase doma za rucek a ne nesto poseriozno kako na primer da sme soj hihih

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
Абе оправдано е ако е 3 или не ни братучед нешо роднина али од прабабми.Ја го знам тоа дете али шо викате односи абе педер се збори само за сакање а ако иде на нешо поголемо незнам не е баш најдобро али како другарка те подржувам у секој правец...со ке одлучиш твое е!!!Него ја моите треба да ги прашам за Џ..И засо нишо чудно и да ми искочи нешто и он (али недај бозе)ако го сакаш терај

П.С.BTW женско сум

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Wuppy напиша:
Абе оправдано е ако е 3 или не ни братучед нешо роднина али од прабабми.Ја го знам тоа дете али шо викате односи абе педер се збори само за сакање а ако иде на нешо поголемо незнам не е баш најдобро али како другарка те подржувам у секој правец...со ке одлучиш твое е!!!Него ја моите треба да ги прашам за Џ..И засо нишо чудно и да ми искочи нешто и он (али недај бозе)ако го сакаш терај

П.С.BTW женско сум
Што сакаше да каже авторот? :raz:

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Не ми се случило нешто вакво, не знам дали ќе ми се случи и не размислувам. Еден мој 2 братучед беше заљубен во мене дури и ме праша дали би успеале како пар .. нормално го одбив пошо ми е брачед од оние поблиските де. Не е инцест. Сепак 3-4 не се блиски. Повеќето втори братучеди шо ми се од по Србија, Скопје, Велес, Шведска итн. не си ги знам не па 3-4.:icon_lol:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Законот вели дека дозволува брак после трето колено. А под тоа јас го сметам за инцест.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Se vljubil ili ne : mene isto mi se fakja. I taka ne planiram da praam deca :kez:

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Macedalien напиша:
Se vljubil ili ne : mene isto mi se fakja. I taka ne planiram da praam deca :kez:
A seriozno...mislis da si posvois ponatamu?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
VMRO напиша:
A seriozno...mislis da si posvois ponatamu?
:ne:

Nejse, ne e toa muabetot. Prakticno nisto ne me sprecuva da imam deca ama jas poveke bi imal ljubov so bratuced nego so bratuceda. :wink:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Nekako toa mi e glupo,ne moralno,nesvatlivo,ne mozam voopsto da zamislam da imam nesto so rodnini,so svoja krv

IsidoraD

Neko to od Gore vidi Sve!
Член од
18 октомври 2005
Мислења
671
Поени од реакции
29
Lele luge bas ovie denovi nemozam da ja otrgnam temava od glava.
Porano ne vervuvav deka stvarno mozat da postojat vakvi raboti i den denes.
Vo Italija porano bilo dozvoleno da se zemaat prvi bratucedi za da se zadrzi bogatstvo u familija.Ok si vikam,porano bilo nisto strasno.
Luge u Juzna italija i dene denes se slucuvaat istite raboti:ija:
Nemozam da vervuvam so prv bratuced???!!!!
Pred edna nedela zapoznav edna devojka koja ide so svoj prv bratuced vece 1 godina,majka i se ponasa skroz normalno i veli deka mnogu go saka (Kako nema da go saka na brat i dete)
Mene mi e tolko bljak i sto nemozam da zamislam.
Ne e ni cudo sto u Italija ima tolku degenerici.

Inaku za cetvrto koleno mislam deka ne e tolku strasno ali sepak e gadno.Ima mnogu drugi ne e ni prv ni posleden!

Kajgana Shop

На врв Bottom