B
Beginner
Гостин
Не ми одговори што постигнаа они со собирот освен што може полошо да направат. Значи зошто ги браниш дали треба да ги фалиме ли и ние да се собираме сите и после тоа кога ќе се појават повеќе заразени ќе се чудиме и ќе викаме заради грип не затворја сите и економијата пропаѓа.Не е толку опасен приоритет да се врајча сѐ на нормала. Има доктори полно шо се огласија и објаснија зошто не е толку опасен и дека овај "lockdown" не беше потребен, не дека не беше потребно мерки да се презема. А декс секој умира од "корона" мадињава голи. Кој стаса од корона.
Не бев на тој собир извини. Не никој не можи да ја спаси економијата во светот.
На кој доктор да му помогнам ко не се разбирам од медицна, си има персонал сегде, не мојш да се вмешаш во нешто шо не си стручен бе.
Имаше полно шо се пријавија од кај знајш дека јас не сум се пријавил? И не ми јади сега трци зад монитор за бездомници помагање, пред то никој куро не го болеше за питачите, сега че напајџаш оти сум верник, оди легни си.
Шо ме споредуваш со некој шо колни било шо да му умри на комшијата? Осудуваш без да знајш, а се гледа колку грама IQ имаш.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk