Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ме интересира.
Kaде да најдам бел repair stick за иверица? Нешто ко ова на сликава.
Mohawk 3-in-1 True White Repair Tool Touch Up Marker Filler ...

Автоматски споено мислење:

Работам нешто со дрво во моментот

Дали некаде кај нас се наоѓа она што на англиски се вика carboy?

5158_6_gallon_carboy.jpg

Кај нас мислам дека се вика балон за ракија, ама успеав да најдам само вакви. Дали некаде има баш ко на сликата погоре, цилиндрични?

1587572967779.jpeg

Мсилам дека има и цилиндрични..само ги немам видено тие евапоратори што ги имаат..

Каде може да се најде магацинот на Тимберленд во Скопје или евентуално тел.бројче ако некој има или знае? :)

Во кој ресторан/кафана во Скопје може да се јаде печена свинска коленица, како тие во Германија? 1588353511922.png
Нешто слично на ова, не да биде во грне растурена или на друг начин :D
Во Стара градска куќа во Скопје сум видел до сега, и солидна беше :)

1588597413245.png
Exercise mat или како и да се вика на нашки, подлога за вежбање можеби. Каде можам да најдам со океј цена-квалитет сооднос. Гледам во SportVision имаат некои факинг Adidas 2000 денари, некако многу за оваа работа. :)

Прегледај го приврзокот 249492
Exercise mat или како и да се вика на нашки, подлога за вежбање можеби. Каде можам да најдам со океј цена-квалитет сооднос. Гледам во SportVision имаат некои факинг Adidas 2000 денари, некако многу за оваа работа. :)

Мал пренослив сет за јадење како нож,виљушка и лажица комплет за носење,што е компактно за до работа или др. место ми е потребно ... Носиш у торбиче и за пауза супер би ми дошло,зошто стално нарачувам ....Имав од татко ми,стар југословенски воен комплет,го загубив ....Ако може да се најде истово,перфектно ....

Друго,кај се продаваат убави џебни ножиња?

Прегледај го приврзокот 249492
Од Џамбо купив последно 350 денари, инаку првиот го имав земено од Ранерс околу 700 денари (овој што го има постирано Ilumious).
И двата ги имам сеуште, сличен е квалитетот (нијанса може подобар тој од Ранерс).
Автоматски споено мислење:

Мал пренослив сет за јадење како нож,виљушка и лажица комплет за носење,што е компактно за до работа или др. место ми е потребно ... Носиш у торбиче и за пауза супер би ми дошло,зошто стално нарачувам ....Имав од татко ми,стар југословенски воен комплет,го загубив ....Ако може да се најде истово,перфектно ....

Друго,кај се продаваат убави џебни ножиња?
Јас за на работа си имам купено поквалитетни пластични садови за пакување, а прибор користам пластични лажици и виљушки од тие во КАМ (7 денари паковање од 10 парчиња). Ноже не носам затоа што ако имам месо го сецкам на даска убаво од дома и само боцкам со виљушка.
Друга опција една виљушка/лажица од постоен сервис + да си купиш 50тина денари мало ноже од тие со пластична рачка од пазарче :)

користам пластични лажици и виљушки од тие во КАМ (7 денари паковање од 10 парчиња).

Затоа бегам од пластичниве,еднаш искористи или се кршат. Со колегиве кога правиме софра,морам со раце,пластични ако има,ти се скрши,кој ќе излегува пак ....По кампинг продавниците сигурно има,ама која каде ....Ако можам да најдам од воениот прибор ,уууффф бинго ....Се склапааат како едно да е....

Затоа бегам од пластичниве,еднаш искористи или се кршат. Со колегиве кога правиме софра,морам со раце,пластични ако има,ти се скрши,кој ќе излегува пак ....По кампинг продавниците сигурно има,ама која каде ....Ако можам да најдам од воениот прибор ,уууффф бинго ....Се склапааат како едно да е....

земи од дома виљушка, како да тешко е

земи од дома виљушка, како да тешко е
:pos::pos::pos:Сум пробал нормален прибор ама у торба коа имаш телефон,новчаник,павербенк,кабли плус друго ..... Два пати однесов на работа,ги оставив,воен прибор и нормален,ги снема,зошто девет души сме ....Друго е мини прибор што е твој и стаи у торба,знаеш таму е :icon_mrgr:

:pos::pos::pos:Сум пробал нормален прибор ама у торба коа имаш телефон,новчаник,павербенк,кабли плус друго ..... Два пати однесов на работа,ги оставив,воен прибор и нормален,ги снема,зошто девет души сме ....Друго е мини прибор што е твој и стаи у торба,знаеш таму е :icon_mrgr:
Ако случајно најдеш од ЈНА приборот пиши и јас би си купил ненадминлив е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom