Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Postoji li neka aplikacija za android box da otvara kanale kao SF player
A sta fali stb emulatoru nije mi jasno sta ces bolje,sve sta vredi ti ide od diogen,dva brata,nordic,king,kreka,narodna,art,geniiptv,clijent,kamiondije,bitka,media,balkan itd,itd da sad ne nabrajam do jutra.A ne vidim sta je sad hbo, u recimo zdrava bolji nego u bitki ili slicno.Pa sta ce vam 100 pinkova istih 2- 3 liste navrh glaveA ovo na laptopu to je bezveze,glupost tako gledati.
Автоматски споено мислење:

sta je zivot bez zajebancije :)
Ce nas opet banovat na 20 godina hahahahah,a kad njih onda placu ovdje i tamo negdje i ovdje hehehehe.Znas o kome pricam ne:D

A sta fali stb emulatoru nije mi jasno sta ces bolje,sve sta vredi ti ide od diogen,dva brata,nordic,king,kreka,narodna,art,geniiptv,clijent,kamiondije,bitka,media,balkan itd,itd da sad ne nabrajam do jutra.A ne vidim sta je sad hbo, u recimo zdrava bolji nego u bitki ili slicno.Pa sta ce vam 100 pinkova istih 2- 3 liste navrh glaveA ovo na laptopu to je bezveze,glupost tako gledati.

Ce nas opet banovat na 20 godina hahahahah,a kad njih onda placu ovdje i tamo negdje i ovdje hehehehe.Znas o kome pricam ne:D
Nista od nabrojanog meni neradi , vjerovatno nemam pravi mac

Pa veli luc luc da ga nemozemo gledat da se zajebavamo samo hahahaahh
[/QUOTE]
zar josu ! nas covek ;)
imali iko taj diogen jedino nisam vidio sta oni imaju ?

stvarno ne razumem ljude koji nesto traze, pored sahbaz i sf playera i macova :confused:
pun je net toga, kakvo skeniranje, kakve gluposti ;)
od kako je toga, i moja tasta od 80 god. pocela da gleda iptv :) (sama nadje mac-ove i cepa serije, samo tako)
kako vas nije sramota :)

Последно уредено:
Nista od nabrojanog meni neradi , vjerovatno nemam pravi mac
Ako oces da u miru gledas onda moras kontra od svih sta se igraju i skeniraju i nemas brige.
Ja bih ti dao al ode onda sve opet u da ne kazem sta,da me krivo ne shvatis nista prema tebi, u globali govorim.

stvarno ne razumem ljude koji nesto traze, pored sahbaz i sf playera i macova :confused:
To stoji maceva je vani na tisuce kao i servera.Ti si im skener ovdje postavio tako svaki sad svoj majstor moze bit,ode kraljevina u kur..... ,nema vise kraljeva sad svi kapitalisti :D

stb emu top kanali mac ako rade .ili neki da radi samo pm

ne, ali stvarno, od kako je ovih playera i mac-ova na netu, i oni po starackim domovima poceli da gledaju iptv, nece da placaju pretplatu nikome :)
a, ako imas satelitsku, sam nadjes c liniju i cepas, prosto da prostije ne moze biti ;)

sta je zivot bez zajebancije :)
Nas dvojica smo poznati po zajebanciji zato smo i najebali,ako se neznas zajebavat sta ce ti zivot,i ovo sve oko iptv je jedna zajebancija malo se nasalimo ,nekog napalimo pa ttaj 3 dana ne spava i tako u krug.Uvijek najebe onaj ko je alergican na zajebanciju taj puca iznutra :angel:

Nas dvojica smo poznati po zajebanciji zato smo i najebali,ako se neznas zajebavat sta ce ti zivot,i ovo sve oko iptv je jedna zajebancija malo se nasalimo ,nekog napalimo pa ttaj 3 dana ne spava i tako u krug.Uvijek najebe onaj ko je alergican na zajebanciju taj puca iznutra :angel:
kad se pale ko sibice :) i stalno nezadovoljni, (oce sve) pojesce se od muke

od kako je toga, i moja tasta od 80 god. pocela da gleda iptv :) (sama nadje mac-ove i cepa serije, samo tako)
kako vas nije sramota :)
Ukoliko se ovo odnosi na mene ja nisam trazijo nikakav mac samo sam pitao da li postoji neka aplikacija za android box koja otvara kanale kao SF player , postujem vase godine ali nebi trebali da vredjate

ne, ali stvarno, od kako je ovih playera i mac-ova na netu, i oni po starackim domovima poceli da gledaju iptv, nece da placaju pretplatu nikome :)
a, ako imas satelitsku, sam nadjes c liniju i cepas, prosto da prostije ne moze biti ;)
U nas recimo bez obzira sto imas sve te servere i hiljade kanala opet moras placat pretplatu jer su se monopolisti udruzili i ne mozes nigdje naci internet 50mb/s ispod 20 eura. A za te pare dobijes kod ovih najvecih telecom, telemach itd i sve one glavne tv kanale tako da od usteda na tom nema nista.
Ovo ti znaci dodje ko cista zajebancija. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom