Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Ejebajgasad!!! sosem si nerealen bese prisuten vo prethodniot natprevar druze ,so potenciran del na teloto zenskite nastapija a maskite imaaat izbor pogore gi navedov primer prst da e maski da e sepa,raka maska da e tie zadovolitelen broj na sliki stavija a nie mashkite povtorno ke recam glasno UUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAA zeni ne porazija a imame tolku izbor ne precizirano znaci delovi od telo a nema agenda ,zosto sme tolku gmizavci @коцка te molam ova e pouka za onie tipcinja,kremcinja i muskarcini koi za slika ne sakat da stavat dva prsta B.T.W moze use edna slika da stavam ???? vo odbrana na muskosta ??? <3

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
А јас разочарана, една само стигна и тоа со лупа да гледаш, поише скриено отколку отскриено :P
Може не знаат за натпреварот.... да пишеме реклама.... јавен повик во драга кајгана... ваљда таму сите читаат?

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Може не знаат за натпреварот.... да пишеме реклама.... јавен повик во драга кајгана... ваљда таму сите читаат?
И јас се мислев на истото хахахахахахаха

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
beni ne sakiri imash kapa ?? ako ne kupi ja ke treba da ja simneme na zenite so ovoj ritam

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@BenDover i da znaes ,zivotot te nosi vo sekakvi nasoki sega nasokata e hrabrost ,da si kupat kapa site clenovi na kajgana od mashkiot pol za da mozat da ja simnat ali izgubila sve sam bitke al jos vodim rat sepak seuste sme vo igra glasovno AJDEEEEEEEE MUSKARCI :D VO SPROTIVNO KUPUVAJTE KAPI :D
Автоматски споено мислење:

Имагинарен сум. :toe:
pa pokazi go tvoeto imaginaren -izmislen del od Teloto niz slika nema da te griznat :D

Последно уредено:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
pred nekoj den imashe golema diskusija i obvinuvanje deka @Natan 3.0 e masko taa si ja dade svojata slika ajde sega taa spored mene ima plno pravo od nas maskite ,nikovi da bara slika barem dlanka,saka maska AJDEEEE MUSKARCINI

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
pred nekoj den imashe golema diskusija i obvinuvanje deka @Natan 3.0 e masko taa si ja dade svojata slika ajde sega taa spored mene ima plno pravo od nas maskite ,nikovi da bara slika barem dlanka,saka maska AJDEEEE MUSKARCINI
А што ако е машко и тоа било слика од девојката негова, а сега можда пратил негова лична? :D

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Уште е нејасно дали @Natan 3.0 ја сликал другарка му или сестра му... или е стварно женско а Зоран и бил дупли јузер... :свиркам:
Натан е братучед од сестра на мушка тетка, уствари.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Уште е нејасно дали @Natan 3.0 ја сликал другарка му или сестра му... или е стварно женско а Зоран и бил дупли јузер... :свиркам:
Мене ми прати слика, ама нели не смеам да кажам ништо :rolleyes:

Ejebajgasad!!!

Фукара
Член од
4 септември 2017
Мислења
677
Поени од реакции
1.117
Последно уредено:

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@коцка ИЗВИНИ МАЛА ОХРАБРУВАЦКА ИНСПИРАЦИЈА НИЗ МУЗИКА ИДЕМО МАЗИСХТА

после ова тема ке ме натерате да бидам би :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

@BenDover zaluedno e sekoe koskanje i peckanje na forumov za rodenden na kocka edno golemo srce poklon se ti bilo vo zabava pa vakva zabava nema ni na monti pajton ,iskreno ge go prolagiram filmot PARADA a posle ovaa tema ke rasmislam za BI ama da bucam ili da me bucat :D PLAVE SESTRICE -TIFA ajde cestito mashizhta ja izghubivme bitkata men VS women

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom