Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
2 мегабита за 500 денара интернет и толко.Ме интересира дали Кабел Нет поднови нешто, нели ќе уведуваа дигитална технологија?
2 мегабита за 500 денара интернет и толко.Ме интересира дали Кабел Нет поднови нешто, нели ќе уведуваа дигитална технологија?
Кажи по нашки, ако имаш интернет од 500 бона и слегнуваш филм со која брзина лита филмо, поголема од 200 или помаленка?2 мегабита за 500 денара интернет и толко.
Кажи по нашки, ако имаш интернет од 500 бона и слегнуваш филм со која брзина лита филмо, поголема од 200 или помаленка?
Старата автобуска!Он-топик.Има некој појма каде во Скопје стојат оние Струмички таксисти???:uvo:
Ми се иде за Струмица
Значи не се веќе ГОЛА ВОДА, арни се саа и интернето им фуче! :smir:со 240 кб тка да повеке ке од 200 : ))
ФалааааааааааааааааааааааааааааСтарата автобуска!
Да не те збуни ако видиш и некоја кола со Бугарски регистрации, така се кријат од полицијата
Да не ти излезе скапичко со такси ке си одаш со автобус.Скопје Струмица 630 бона повратна карта кога сакаш си одаш кога сакаш идаш.Он-топик.Има некој појма каде во Скопје стојат оние Струмички таксисти???:uvo:
Ми се иде за Струмица
абе ка ме освежи малко осетих студ:pos2:Не кажа кој беше стриптизеро сношти или само така галама дигат сите?
Как може некој заледен кути тебе да се заледе? :nenene:
450 е во еден правец.А ( за неинформираните посакувачи на Струмица) колку е карта во еден правец накај Струм(и)ца?:smir:
Дамн , посакував да знаев за да не ве малтретирам со прашањава
Уф идам во среда сабајле , се чекам со еден другар , седам 2 саата и си бегам за Охрид , кај љубениот.Ако можам да поседам саат плус , седнувам на Кајги и се договараме , ок?:smir:450 е во еден правец.
Извести нè кога ќе доаѓаш, ако најдеш време да се собереме на кафе повеќе кајганџии. :smir:
Машала, прво со другар, после со љубениот, две различни локациии. Perfect combo.Уф идам во среда сабајле , се чекам со еден другар , седам 2 саата и си бегам за Охрид , кај љубениот.Ако можам да поседам саат плус , седнувам на Кајги и се договараме , ок?:smir: