kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
severno korejski instikt 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аh yes....ким јонг ун..првиот човек што има станато шродигерова мачка...severno korejski instikt![]()
Kakva macka e taa?Аh yes....ким јонг ун..првиот човек што има станато шродигерова мачка...
Na zezok limen pokriv.Kakva macka e taa?
И мртва и жива.... https://en.wikipedia.org/wiki/Schrödinger's_catDaa!!?
Prv Pat slusam![]()
мислам дека остава мала шанса да е ZoranCзошто мислиш дека не е женско?
У тој контекст ќе да ја бев претходноспоменатата шродингерова мачка...мислам дека остава мала шанса да е ZoranC
(у контекст на роденденот ваљда)
мислам дека остава мала шанса да е ZoranC
(у контекст на роденденот ваљда)
Ја не викам тоа, само реков оти претпоставувам што можеби мисли анон.Два акаунти му фатив на Зоки, да би бил он би го препознал до сега. Нејтан е одамна на форумов, сигурно не и е прв акаунт но не верувам да е трол.
Два акаунти му фатив на Зоки, да би бил он би го препознал до сега. Нејтан е одамна на форумов, сигурно не и е прв акаунт но не верувам да е трол.
А од кај сте сигурни дека Зоран не е креација на Натан?Два акаунти му фатив на Зоки, да би бил он би го препознал до сега. Нејтан е одамна на форумов, сигурно не и е прв акаунт но не верувам да е трол.
Јас ги оставам овие што мислат дека сум машко, поинтересно е така, некогаш и ги охрабрувам во мислењето.Не мислиш дека досега ќе имав некој Freudian slip, со кој ќе згрешев пол, род или што и да е?
No more mana за вакви работи стварно.
Прегледај го приврзокот 248057