Среќен роденден Natan 3.0

• Креатор на темата Креатор на темата BenDover
  • Време на започнување Време на започнување
severno korejski instikt :D

Na zezok limen pokriv.

Страшно добар филм според роман на Тенеси Вилијамс, Пол Џумен е опасен фраер ко и увек, а Лиз Тејлор секси „мачката“.

Колку од вас освен Дарлинг го имаат гледано? :)

к.gif

мислам дека остава мала шанса да е ZoranC
(у контекст на роденденот ваљда)
У тој контекст ќе да ја бев претходноспоменатата шродингерова мачка...

мислам дека остава мала шанса да е ZoranC
(у контекст на роденденот ваљда)

Два акаунти му фатив на Зоки, да би бил он би го препознал до сега. Нејтан е одамна на форумов, сигурно не и е прв акаунт но не верувам да е трол.

Два акаунти му фатив на Зоки, да би бил он би го препознал до сега. Нејтан е одамна на форумов, сигурно не и е прв акаунт но не верувам да е трол.
Ја не викам тоа, само реков оти претпоставувам што можеби мисли анон.

Хм, имам некој акаунт Nathan, гледам креиран 2018, со неколку мислења на музика и филм, кон форумов бев до пред некој месец прилично рамнодушна и ви се чудев вам редовните на паметот. :)

А од кај сте сигурни дека Зоран не е креација на Натан?

Не мислиш дека досега ќе имав некој Freudian slip, со кој ќе згрешев пол, род или што и да е?

No more mana за вакви работи стварно.

Прегледај го приврзокот 248057
Јас ги оставам овие што мислат дека сум машко, поинтересно е така, некогаш и ги охрабрувам во мислењето.
Анон долго време женско го мислеа пошо имаше албум со една језива и рандом ликови мислеа дека е женската од албумот.
Чувај си ја маната за моба игри, овие тука се сите ебиветар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom